Yeni Oteller İçin Tunus Ve Mısır’ı Seçti

Yeni Oteller İçin Tunus Ve Mısır’ı Seçti

Alman otel zinciri Steigenberger yeni otel yatırımları için Tunus ve Mısır’ı seçti. İşte ayrıntılar… Alman otel zinciri

Türkiye’deki Bir Oteli Kapanmıştı… Yeni Oteller İçin Tunus Ve Mısır’ı Seçti
Alman otel zinciri Steigenberger yeni otel yatırımları için Tunus ve Mısır’ı seçti. İşte ayrıntılar… Alman otel zinciri Steigenberger Hotels & Resorts, Mısır’ın Luxor kentinde yeni bir otel açacağını duyurdu. 
 
Otel grubunun Mısır’da faaliyete geçireceği oteli The Steigenberger Resort Achti, Nil Nehri kıyısında yer alacak ve 281 oda kapasitesiyle hizmet verecek. Otelin 2018 yılının üçüncü çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanıyor.
 
Steigenberger Otel Grubu’nun Mısır’daki otel sayısı 14’e ulaştı.
Otel markasının Kuzey Afrika’daki bir diğer yeni otel yatırımı da Tunus’ta gerçekleşti. Tunus’un Hammamet Körfezi’nde yer alan the Steigenberger Marhaba Thalasso oteli 1 Nisan tarihi itibariyle hizmete açıldı. Bu otel ise 371 oda kapasitesine sahip.
 
Hatırlanacağı üzere Alman otel zincirinin İstanbul Maslak’ta yer alan oteli; mülk sahibi Sudi Özkan ile kiracı Cenk Kınay arasında ödenmeyen kiralarla gündeme gelmiş sonrasında Steigenberger Maslak’ın iflas ettiği açıklanmıştı.
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler