Çin’in En Büyük Turizm Şirketi Kapadokya’ya Yatırıma Geliyor

Çin’in En Büyük Turizm Şirketi Kapadokya’ya Yatırıma Geliyor

Turizm yatırımı için Kapadokya´ya gelip incelemelerde bulunan Çin´in en büyük otel ve turizm grubu BTL...

Çin’in En Büyük Turizm Şirketi Kapadokya’ya Yatırıma Geliyor 
Çin’in En Büyük Turizm Şirketi Kapadokya’ya Yatırıma Geliyor Turizm yatırımı için Kapadokya´ya gelip incelemelerde bulunan Çin´in en büyük otel ve turizm grubu BTL Hospitality´in Yönetim Kurulu Başkanı Philip Wei ve şirketinin üst düzey yöneticileri, turizmcilerle bir araya geldi.
 
Turizm yatırımı için Kapadokya´ya gelip incelemelerde bulunan Çin´in en büyük otel ve turizm grubu BTL Hospitality´in Yönetim Kurulu Başkanı Philip Wei ve şirketinin üst düzey yöneticileri, turizmcilerle bir araya geldi. 
 
Bölgeye yapmış olduğu çeşitli turizm yatırımlarıyla bilinen Especial Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özsoy´un ev sahipliğinde Yunak Evleri´nde gerçekleşen ve Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile bazı turizmcilerin katıldığı toplantıda Çinli grup kendisini ve yapmak istediği projeleri tanıttı. 
 
2018 yılının Çin’de Türkiye yılı ilan edildiğini söyleyen Philip Wei, bu konuda hep beraber daha çok çalışmamız gerektiğini ve daha çok proje üreterek Çin’li misafirleri Türkiye’ye olan ilgisini arttırmamız gerektiğini aktardı. 
 
Özellikle son 3 yılda Çinlilerin seyahat için Türkiye’yi de listelerine aldıklarını fakat Türk turizmi olarak daha çok çalışmamız gerektiğini bildirdi. Philip Weive Erol Özsoy’un ikili görüşmeleri sonucunda; 
 
Wei bölgeye yapacakları yatırımlarda beraber hareket edebileceklerini vurguladı;
Especial Group yönetim kurulu başkanı Erol Özsoy’u ve La Casa Cave Hotel işletme sahibi Mete Açıkgöz’ü kendi yatırımlarını da yerinde incelemelerini ve Kapadokya’daki işbirliği ve birlikteliklerini geliştirmek için Çin’e davet etti. 
 
Çin’deki görüşmelerin ardından çok yakın bir zamanda Kapadokya’ya tekrar geri geleceklerini söyleyen Wei, bu görüşmelerin ardından yatırımlara start vereceğini belirtti.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler