Erzincan’da Turizm Şirketine Aşçı Alınacaktır

Erzincan’da Turizm Şirketine Aşçı Alınacaktır

İŞKUR kurum dışı alımlara yönelik Erzincan’da Aşçı Alınacaktır Er İdare şirketine alınacak personelin aşçı..

Erzincan’da Turizm Şirketine Aşçı Alınacaktır "Erzincan’da Aşçı Alınacaktır"
Erzincan kentinde çalışmalarına devam eden şirket bünyesinde personel alımı yapılacağı kamuoyunun bilgisine sunuldu.
 
Erzincan’da hizmetlerine ve çalışmalarına devam eden Er İdare Turizm İnşaat Gıda Temizlik Hizmet Alımı Sanayi ve Ticaret A.Ş şirketi bünyesinde görevlendirilecek olan personelin alım bilgisi İŞKUR vasıtası ile yayımlanan ilan ile duyuruldu.
 
AŞÇILIK MESLEĞİ HAKKINDAİŞKUR kurum dışı alımlara yönelik verilen ilanda yer alan bilgilere göre Er İdare Turizm şirketine alınacak personelin aşçı unvanlı personel olduğu belirtilirken; aşçı alımı için ayrılan kontenjanın 1 kişilik olduğu ifade edildi.
 
Erzincan’da 1 kişilik aşçı istihdamı için başvuru yapacak olan adayların en az ilkokul mezunu olması ve MEB onaylı belgelere sahip olması gerekmektedir. Ayrıca adayın en az 6 aydır Erzincan ili sınırlarında ikamet ediyor olma şartı aranmaktadır.
 
Aşçılık için başvuru yapacak olan adayların Gülabibey Mahallesinde bulunan şirket ofisine şahsen 14 Nisan 2019 mesai bitimine kadar başvuru yapmalar gerekmektedir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler