Mukarnas Spa Personellerine Felekten Bir Gün...

Mukarnas Spa Personellerine Felekten Bir Gün...

Mukarnas Otel 2019 Yaz Sezonuna Görkemli Bir Partı Ile Veda Etti. Alanya okurcalar bölgesinde bulunan sık sık gerek aktivite gerek Başarılarından dolayı sık sık kendisinden...

Mukarnas Spa Personellerine Felekten Bir Gün...
TAH- Sadi Gür
 
Mukarnas Otel 2019 Yaz Sezonuna Görkemli Bir Parti ile Veda Etti...
Alanya okurcalar bölgesinde bulunan sık sık gerek aktivite  gerek Başarılarından dolayı sık sık kendisinden söz ettiren  Mukarnas otel 2019 Yaz sezonuna Görkemli bir veda partisi ile veda etti.
 
Mukarnas otel çalışanları öncelikle yoğun bir yaz sezon sonrası  otel son gününde bir gün personel icin kapılarını açtı. Güne açık büfe den yemek ikramı ile başlayan partide  yiyecek ve içeceklerin sınırsız olduğu  hersey personeller için hazırlandı. 
 
 
Mutfak personeli yiyecekleri  fb bölümü ile icecek ve restaurantı hazırlarken her şeyi titizlikle yaz sezonu gibi hazırlayan çalışanlar içeceklerin ardından havuz başında  içecek ve müzik eşliğinde dans ve halay çeken otel çalışanları  felekten bir gün yaşadı.
 
Otel çalışanları arasında da birliktelik ve kaynaşma sohbetleri yapılan otelde personel günü  kapatırken mutlulukları  bol bol resim ve video çekerek anılara döktüler  bizlerde türk asçı haberleri olarak  2019 /2020 yaz sezonunda tüm otel çalışanlarına ve yönetimine çalışma suresinde başarılar ve bol kazançlı günler dileriz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler