M.H.E. Hüseyin Küçük; Sayın Şeflerimden Bir Ricam Var

M.H.E. Hüseyin Küçük; Sayın Şeflerimden Bir Ricam Var

Mutfağın olmazsa olmazı biz kardeşlerinizi sevindirin, moral verin. Ve bizlere stevard değil hizmet elamanı diye hitap edip dosyalarımızada aynı isimle yansıtın. Gururumuzu okşa...

M.H.E. Hüseyin Küçük; Sayın Şeflerimden Bir Ricam Var
TAH- Sadi Gür
 
Stevardlar "Mutfak Hizmet Elamanları"
Sayın şeflerim sizden bir ricam var. Turizm sektöründe mutfak çalışanlarına yardımcı olan bizlere lütfen Türkçe bir isim ile hitap edelim ve kamuoyu oluşturalım. 
 
Zaten feleğin sillesini yemiş geneli mesleksiz, ilkokul mezunu veya kader mahkumu, veya göç etmiş kendi mesleğini yapamaz hale gelip bu sektörde çalışan insanlarız. 
 
Mutfağın olmazsa olmazı biz kardeşlerinizi sevindirin, moral verin. Ve bizlere stevard değil hizmet elamanı diye hitap edip dosyalarımızada aynı isimle yansıtın. 
 
Gururumuzu okşayın. Bizler kader mahkumu, ekonomi mağduru, aşçıbaşının stres attığı, aşçının kepçe fırlattığı, şeflerin fırça attığı, aşçı yardımcısının yan baktığı, varlığımızın, yokluğumuzun bile farkedilmediği mutfak hizmet bölüğü erleriyiz. 
 
2020 Turizm Camiasına Güzellik Huzur Bereket Getirsin, Yeni Yılınız Kutlu Olsun. Saygı Ve Sevgi İle 
 
Stevard "Mutfak Hizmet Elamanı"
Hüseyin Küçük


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler