Hanifi Usta;  Aşçılık Camiasına Önemli Açıklama

Hanifi Usta; Aşçılık Camiasına Önemli Açıklama

Degerli dostlarım sevgili meslektaşlarım bilindiği gibi 28 şubat 1 mart tarihleri arasında bolu kampımız vardı. aşçılık camiasında Bu her sene...

Hanifi Usta'dan Kamu Oyuna Önemli Açıklama
Degerli dostlarım sevgili meslektaşlarım bilindiği gibi 28 şubat 1 mart tarihleri arasında bolu kampımız vardı. Bu her sene yapılan kapsamlı bir toplantıydı ve aslanlar gibi gittik aslanlar gibi toplantımızı yapıp geldik. 
 
Bunu hazmedemeyen akıl yoksunu insanlar şehitlerimizi kullanarak bizleri karalama kampanyası başlatmışlardır. Her yerden bir çapsız şehitler varken boy boy resimler paylaşıyorlar. Diyorlar bu konularda bizim kadar hangisi bu kadar duyarlı oldu.
Hanifi Usta;  Aşçılık Camiasına Önemli Açıklama
Soruyorum 29 ocakta Elazığ depremi oldu 31 ocakta ankarada yarışma festival yaptılar bugun bizi eleştirenlerin hepisi orada gülüp eğleniyordu. Bizim 2 şubatta sivri hisarda sucuk festivalimiz vardı.
 
500 bin tl harcanan bir festivalden bahsediyorum ve iptal ettik ülkemde böyle bir felaket varken biz festival yapamayız dedik ve festival icin alınan sucukları Elazığ'a götürüp ben ve ekibim mangalda yaparak dağıtmışızdır.
 
Bunun yanında 1 tır yardım malzemesi götürdük. Resimlerde göründüğü gibi aşçılık camiasında bizim dışımızda bunu kimse yapmadı yapamadı. Ama bir teşekkür dahi etmediler.
Hanifi Usta;  Aşçılık Camiasına Önemli Açıklama
21 mart 2018 down sendromlu çocuklarımız icin konser düzenledik. Yine her şey hazırdı ve o zaman zeytin dalı operasyonu başladı. Biz sanatçı parasını ödememize rağmen iptal ettik.
 
Afrine gidip mehmetçiğimizin yanında olduk. Peki siz naptınız? o yüzden mert olun telefonları elinize alıpta sosyal medyada şovmenlik yapmayın!!! İcraat yapın ilk önce ben alkışlarım sizi ama sizde o kapasite yok ne yazıkki...
 
Saygılarımla 
Hanifi Usta
Hanifi Usta;  Aşçılık Camiasına Önemli Açıklama


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: Selamettin kurt
    3/4/2020

    Yalan Üç beş üye ile bu mum yanmaz

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler