Evde Şeften Özel Yumurtalı Ekmek Nasıl Yapılır?

Evde Şeften Özel Yumurtalı Ekmek Nasıl Yapılır?

Çocukluğumdan beri annemin hazırladığı yumurtalı ekmekler kahvaltılarımızı süslemiştir. Bizim emektar yumurtalı ekmeklerin sizler için denenmiş tarifini..

Evde Şeften Özel Yumurtalı Ekmek Nasıl Yapılır? Şeften Özel Evde Yumurtalı Ekmek  Yapabilmek İçin Hangi Malzemeler Gereklidir? Daha Önce Şeften Özel Evde Yumurtalı Ekmek Yapmayı Denediniz mi? Şeften Özel Evde Yumurtalı Ekmek hakkında Şeflerin Özel Yemek Tariflerinden Faydalanmak İstermisiniz? İste Sizlere "Şef Selçuk Üstekidağ" dan Şeften Özel Evde Yumurtalı Ekmek Tarifi…
 
Geleneksel Türk Mutfağına, Modern Türk Mutfağı, Füzyon Mutfağınde nefis yemek tariflerine  vermiş olduğu destek ve ilgili araştırmaları için "Şeflerimizden Selçuk Üstekidağ" teşekkür eder, profesyonel kariyerinde ve hayatında başarılar dileriz..
 
Evde ekmek bulundurmanın elzem olduğu şu günlerde bence dayanıklı ekmeklere yönelmelisiniz.. Ben yıllardır buzluğumda bir paket tost ekmeği ve bir paket lavaş bulundururum acil durumlar için.. 
 
Coronavirüs değildi elbette bu ekmekleri saklama sebebim.. Hazırlıklı olmayı severim sadece.. Ne yapacağınızı bilemediğinizde imdadınıza yetişir bu yedekler.. Birkaç dilim tost ekmeğiyle inanılmaz bir kahvaltı hazırlamak mümkün mesela..
 
Çocukluğumdan beri annemin hazırladığı yumurtalı ekmekler evde kahvaltılarımızı süslemiştir.. Yıllar sonra adının Fransız Tostu olduğunu öğrendiğimde şaşırmıştım bizim emektar yumurtalı ekmeklerin Sizler için denenmiş, güzel bir tarif bırakayım buraya..
 
Şeflerin Özel Yemek Tariflerinden
Evde Yumurtalı Ekmek Nasıl Yapılır?
Evde Yumurtalı Ekmek Kullanılan Malzemeler
 
*     2 Yumurta
*     1 Su Bardağı Süt
*     Yarım Çay Kaşığı Tuz
*     Yarım Çay Kaşığı Tarçın
*     6 Dilim Tost Ekmeği
*     Kızartmak İçin Tereyağı
 
Evde Yumurtalı Ekmek Yapılış Tarifi
Tüm malzemeyi bir kapta güzelce çırpın. Tost ekmeklerini üçgenler şeklinde kesin. Bir tavayı iyice ısıtıp çok az tereyağı ekleyin. 
 
Ekmekleri karışıma güzelce bulayıp tavaya alın. İki yüzü de iyice kızarınca bir tabağa alın.
 
Üzerine isteğinize göre bal, reçel, marmelat, fındık kreması, meyveler, kuruyemişler veya pudra şekeri ekleyin.. Sade de tüketebilirsiniz..
 
Afiyet olsun..
 
Türk Aşçı Haberleri Not; 
Türk aşçı haberleri olarak sizler için hazırlamış olduğumuz bu nefis ve lezzetli Yumurtalı yemekler tariflerimizi denediğinizde yorumlar bölümünde sizlere daha iyi hizmet edebilmek amacı ile düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler