• Türk Mutfağı Şeflerinden Attila Hildmann Zor Durumda...

    Türk Mutfağı Şeflerinden Attila Hildmann Zor Durumda...

  • Türk Mutfağı Şeflerinden Attila Hildmann Zor Durumda...

    Türk Mutfağı Şeflerinden Attila Hildmann Zor Durumda...

  • Türk Mutfağı Şeflerinden Attila Hildmann Zor Durumda...

    Türk Mutfağı Şeflerinden Attila Hildmann Zor Durumda...


Türk Mutfağı Şeflerinden Attila Hildmann Zor Durumda...

En Güncel Aşçı Haberlerinde ve popüler mutfak haberlerinde yer aldı. Türk Mutfağı şeflerinden Hildmann’ın restoran barına 3 sokak uzaklıktaki Kant...

Türk Mutfağı Şeflerinden Attila Hildmann Zor Durumda...Türk Mutfağı Şeflerinden Attila Hildmann Zor Durumda...
 
Bir zamanlar herkes ona yaklaşmak, onunla poz vermek istiyordu. Ancak şimdi komplo teorisyenine, korona önlemleri karşıtına, Hitler savunucusuna dönüşen Attila Hildmann’a semtteki esnaf adeta savaş açtı. Hildmann’ı mahalleden göndermek istiyorlar.
 
Almanya’nın star vegan aşçısı Attila Hildmann şimdi tüm aşırı sağcı, korona tedbiri karşıtı söylemlerinin cezasını çekmeye hazırlanıyor.
 
Korona öncesinde bir ara Almanya’nın en popüler isimlerinden olan yıldız aşçı Attila Hildmann’ın şöhreti “kötü adam” olarak devam ediyor. Artık mahallesinde bile istenmeyen adama dönüştü.
 
Koronadan önce herkes onunla yan yana görünebilmek için mekânına koşuyor, “selfie” çektiriyordu. Korona önlemleri karşıtlarının ve aşırı sağcıların arasına katıldığından bu yana ise ülkenin en sevilmeyen simasına dönüştü. Başkent Berlin’de yaklaşık 100 işadamı ünlü aşçıya karşı harekete geçerek mahallesinden atılması için birlik kurdu.
 
Mahalleye Zarar Veriyor...
Türk kökenli Attila  Hildmann’ın Schillerstrasse’deki barı yakınlarındaki Charlottenburg’da işletmesi bulunan Markus Reinefeld, Attila Hildmann’ın isminin ve işletmesinin adının medyada yayınlandığını görmek istemediklerini belirterek “Hildmann’ın takipçileriyle uğraşma endişemiz çok büyük. Saçma teorileri mahalleye zarar veriyor” dedi.
 
Türk Mutfağı Şeflerinden Attila Hildmann Zor Durumda...
En Güncel Aşçı Haberlerinde ve popüler mutfak haberlerinde yer aldı...
Alman haftalık haber dergisi Focus’un haberine göre, Türk Mutfağı şeflerinden Hildmann’ın restoran barına 3 sokak uzaklıktaki Kant Sineması’nın yöneticisi Reinefeld söz konusu birlik içinde yer aldığına işaret ederek , Hildmann’ı kamuoyunda ve internette yaptığı tuhaf açıklamaların kabul edilemez olduğunu belirtti. Reinefeld, Hildmann’ın şu sözüne de işaret etti: “Hitler, komünist Merkel’e kıyasla bir nimetti, çünkü Merkel  Gates ile birlikte yedi milyar insana karşı küresel bir soykırım planlıyor.”
 
Kendisi De Çokkültürlü Toplumun Parçası...
Charlottenburg’daki yaşamın her şeyden önce kozmopolit olduğunu söyleyen Reinefeld,  “Hildmann’ın kendisi de bu çokkültürlü toplumun bir parçası. Korona krizinin başlangıcında, içindeki bir şey aniden kırılmış olmalı. Artık pek çok kişi onu burada görmek istemiyor. Hildmann’ın restoranına komşu olanlar açıkça tacize uğruyorlar.
 
Taktıkları maskeleri çıkarmaları isteniyor, çıkarmayanlar ıslıklanıyor, yuhalanıyor.  Oysa Hildmann eskiden komşularına elleriyle hazırladığı patlıcan yemeklerini götürürdü. İnanılmaz derecede iyi yemek yapıyor ve mükemmel vegan mutfağından ürünler üretiyor. Ama kafasında bir şalter indi ve o andan itibaren de artık tanınmaz halde” diye konuştu.
 
Türk Mutfağı Şeflerinden Attila Hildmann Zor Durumda...
Bir zamanlar herkes ona yaklaşmak, onunla poz vermek istiyordu. Ancak şimdi komplo teorisyenine, korona önlemleri karşıtına, Hitler savunucusuna dönüşen Attila Hildmann’a semtteki esnaf adeta savaş açtı. Hildmann’ı mahalleden göndermek istiyorlar
 
Almanya’nın star vegan aşçısı Attila Hildmann şimdi tüm aşırı sağcı , korona tedbiri karşıtı söylemlerinin cezasını çekmeye hazırlanıyor.
 
Feministler Mekanın Önünde Eylem Yapıyor...
Öte yandan iş insanlarının yanı sıra Attila Hildmann’a karşı imza toplayanlar arasında “Feminist Antifaşist Gençlik Örgütü Charlottenburg” gibi bazı girişimler de yer alıyor. Grup, “Mahallemizde Neonazilere Yer  Yok” sloganıyla Hildmann’ın restoranı önünde konserler veriyor ve konuşmalar yapıyor, gösteriler düzenliyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler