Gıda Sektörünün En Önemli Buluşma Noktası İstanbul'da

Gıda Sektörünün En Önemli Buluşma Noktası İstanbul'da

Fuar boyunca gıdanın üretiminden tüketimine, yeni teknolojilerle süreç yönetiminin geliştirilmesine her anlamda sürdürülebilir yaklaşım...

Gıda Sektörünün En Önemli Buluşma Noktası İstanbul'da...
 
8. Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı – WorldFood Istanbul, 25 – 28 Kasım 2020 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 300’den fazla yerli ve yabancı markanın katılımı ile gerçekleştirilecek. Gıda sektörünün en önemli uluslararası buluşma noktalarından WorldFood Istanbul; T.C. Ticaret Bakanlığı başta olmak üzere KOSGEB, İHBİR, ETÜDER, Aşçılar Derneği ve Gastronomi Turizmi Derneği iş birliği ile gerçekleştirilecek.
 
Fuar katılımcıları ve ziyaretçileri, T.C. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri rehberliğinde katılımcılar ve ziyaretçiler için ayrı ayrı hazırlanan Kovid-19 tedbirleri kapsamında, fuarın açılışı itibariyle hassasiyetle uygulanacak. HES kodu kontrolleri ve vücut ısısı ölçümlerinin ardından ziyaretçiler fuar alanına giriş yapacaklar. Fuar girişleri ise 9. Salondan gerçekleştirilecek.
 
Fuar boyunca gıdanın üretiminden tüketimine, yeni teknolojilerle süreç yönetiminin geliştirilmesine her anlamda sürdürülebilir yaklaşımların nasıl sergilenebileceği ya da geliştirilebileceği tartışılırken, tedarik zinciri ile tüketim boyutundaki yaklaşımlar ve yeni gelişmeler katılımcılarla ve ziyaretçilerle paylaşılacak. Başkanlardan Sektörün 2021 Yılını Yorumlayacak25 Kasım Çarşamba günü 12:00 itibariyle ziyaretçilerine kapılarını açacak olan WorldFood Istanbul ’da ilk oturum saat 13:30’da düzenlenecek
 
Gıda Sektörünün En Önemli Buluşma Noktası İstanbul'da
“Başkanlar Forumu: Gıda Sektörü 2021 Gündemi” başlıklı oturumda; İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) Başkanı Haluk Okutur ve Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) Başkanı Melih Şahinöz, sektörün, 2021 yılına ışık tutarken 2022 yılına ilişkin beklentileri ve öngörüleri paylaşarak röntgenini çekecek.
 
Fuarın ilk gününde moderatörlüğünü Şef Rafet İnce’nin yapacağı, konuşmacı olarak Şef Rıza Benlikaya ve Şef Şenol Özbay’ın katılacağı “Şeflerden Bağışıklılık sistemini Güçlendirici Pratik Tarifler” oturumunda, özellikle pandemi döneminde bağışıklık sistemimizin güçlü olması için mutfaklarımızda neler yapabileceğimizi bizlerle paylaşacaklar. 
 
Sürdürülebilir Tarım ile Sıfır Aşçılık Fuar ve festivallerinin ikinci gününde tarımda toprak ve kaynaklarımızı sürdürülebilir stratejilerle değerlendirirken, topraklarımızın mineral yapısını koruyarak, etik yollarla nasıl üretim gerçekleştirileceği başlığı konuşulacak. 
 
Oturumun moderatörlüğünü Bloomberg HT Tarım Editörü İrfan Donat gerçekleştirirken; TurSEFF İş Geliştirme Müdürü Selen İnal, Önder Çiftçi Üretim ve Pazarlama Kooperatifi İş Geliştirme Müdürü Süleyman Bezirgan ile onarıcı tarım çalışmaları ile bilinen Anadolu Meraları Genel Koordinatörü Yasemin Kireç herkesi doyuracak sağlıklı gıdanın nasıl üretileceği sorusuna yanıt verecekler.
 
Gıda Sektörünün En Önemli Buluşma Noktası İstanbul'da
Gıda Ürünleri Teknolojileri Girişimcileri İlk Kez WorldFood Istanbul28 Kasım’a kadar gerçekleştirilecek diğer oturumlarda kriz zamanlarında gıda tedarik zinciri sürecini nasıl yönettiğini vaka analizleri ile detaylandırırken, işletmelerin “yeni normal” ile birlikte hazırlıklı olması gerekenlere ve özellikle denetimlerde karşılaşacakları yeni süreçlerin neler olacağı da yine fuarın panellerinde detaylandırılacak.
 
Yine fuarın ilk günü başlayacak ve son anına kadar sürecek olan Food Tech Garage etkinliğinde bu yıl ilk kez sektörün girişimcileri üreticilerle bir araya gelerek, tarımda ve gıdada sürdürülebilir üretim ve dijitalleşme çalışmaları kapsamında çalışmalarını paylaşırken, görüş alışverişinde bulunabilecek...
 
Gıda Sektörünün En Önemli Buluşma Noktası İstanbul'da


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler