Hem Lezzetli Hem Ketojenik

Hem Lezzetli Hem Ketojenik

Düşük karbonhidrat, yüksek yağ almaya yönelik geliştirilmiş bir beslenme programı olan ketojenik diyet, doğru tarzda uygulandığında sağlıklı bir şekilde kilo verdirirken...

Hem Lezzetli Hem KetojenikHem Lezzetli Hem Ketojenik
 
Kilo verme etkisinin yanı sıra doğru uygulandığında sağlık açısından da yararları bulunan ketojenik diyet, Meal Box’ın uzman diyetisyeni ve gurme şeflerinin tarifleriyle çok daha keyifli bir hale geliyor. Diyetisyen desteği ile düzensiz ve sağlıksız yemek alışkanlıklarını değiştiren Türkiye’nin lider paketli yemek markası Meal Box, ketojenik yemek paketiyle yağ yakımını hızlandırmaya böylelikle çok daha kısa sürede hedef kiloya ulaşmaya yardımcı oluyor.
 
Düşük karbonhidrat, yüksek yağ almaya yönelik geliştirilmiş bir beslenme programı olan ketojenik diyet, doğru tarzda uygulandığında sağlıklı bir şekilde kilo verdirirken, çeşitli hastalıklar için risk faktörlerini de en aza indiriyor. Özel sağlık sorunu olmayan herkes tarafından sürekli veya aralıklarla uygulanabilen ketojenik diyet, Meal Box’ın adrese teslim aboneliğiyle çok daha zahmetsiz bir şekilde doğru kiloya ulaşmaya yardımcı oluyor.           
 
Meal Box’ın uzman diyetisyeni ve gurme şefleri tarafından hazırlanan ketojenik yemek paketleri, seçilen paket türü, kalori değeri ve gün sayısına göre kişiye özel hazırlanıyor ve  günlük olarak 7:00-8:30 veya 8:30-10:00 saatleri arasında istenilen adrese teslim ediliyor. Meal Box aynı zamanda kişiye, kalorisini hesaplayarak kendine uygun paketi seçme ve online olarak beslenme uzmanına danışma imkanı da sunuyor. 
 
İştah kontrolü sağlarken hastalıklara karşı direnç kazandırıyor
 
Ketojenik diyetin diğer diyet programlarına kıyasla etkisini çok daha kısa sürede gösterdiğini ifade eden Meal Box’ın uzman diyetisyeni Yunus Emre Bakırhan; “Ketojenik paketlerimiz ile günlük enerji ihtiyacının %70-80 oranındaki kısmını faydalı yağlardan, %8-15 oranındaki kısmını proteinden ve geri kalanının ise (%2-5) karbonhidratlardan karşılanmasını hedefliyoruz. Keto diyeti, vücuttaki fazla yağların yakılmasını, kan şekeri değerlerinin düşmesini ve insülin duyarlılığının artmasını sağlıyor. 
 
Böylelikle kişinin sadece doğru kiloya ulaşmasını değil, diyabet, kanser, epilepsi ve alzheimer gibi hastalıklara karşı da daha dayanıklı olmasını amaçlıyoruz. Ketojenik beslenme, doğru uygulandığında iştah kontrolünü sağlamakla birlikte fiziksel ve zihinsel performansı da artıyor. Ketojenik beslenme paketlerimiz kilo vermeyi hedefleyenlerin yanı sıra yoğun iş temposu veya diğer uğraşlar içerisinde doğal, katkısız yiyecekler hazırlayamayanlar için de ideal. Uzun dönemli sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanan kişi, kısa sürede kendi ideal kilosunu buluyor.” dedi.
 
Az yiyecek içeren lezzetsiz diyet programlarına meydan okuyor
 
Bakırhan, “Vücudun ihtiyacı olan mineral ve vitaminleri alabileceği diyet yemeklerden oluşan ketojenik paketlerimiz, alışılmışın dışında zengin içerikte, lezzetli menülerden oluşuyor. Gurme şeflerimizle birlikte oluşturduğumuz menülerimiz, sağlıklı yağlar içeren salatalardan kayısılı köfteye, portakallı hindiden harissa soslu fırın brokoliye uzanan bir listeye sahip. Ketojenik yemek paketlerimiz, 1200, 1500, 1800 kalori değerlerine sahip, kahvaltılı ve kahvaltısız olmak üzere iki seçenekten oluşuyor ve 5 günden 30 güne kadar abonelik seçimi yapılabiliyor.”
 
Meal Box Hakkında: 2014 yılında restoran kalitesinde ev yemeği hizmetiyle yolculuğuna başlayan Meal Box, aldığı yatırımlarla ürün ve teknolojilerini geliştirdik ve 2016 yılında tek öğün yemek hizmetini hayata geçirdi. Mutfak ekipmanı gerektirmeyen ve servis elemanına ihtiyaç duyulmayan sıcak öğle yemeği ve kurumsal yemek hizmetiyle, firmaların yemek maliyetlerini düşürerek, çalışanlara gurme yemek deneyimi sundu. 
 
2017 yılında “yemek aboneliği” modeline geçiş yaptı. Diyet beslenme alanında yenilikçi, zahmetsiz ve lezzetli bir çözüm geliştirerek Meal Box Fit’i ürün ailesine ekledi. Beslenme alışkanlıklarındaki çeşitliliği dikkate alarak “Meal Box’ta herkese uygun seçenek var!” diyerek özel beslenme aboneliklerini hayata geçirdi. İyi Yaşam Aboneliği ile sporu, sağlıklı beslenmeyi ve diyetisyen hizmetini tek abonelikte topladı. 
 
Bugün Meal Box, İstanbul’da sıcak gurme öğle yemeği, kurumsal taşıma yemek, diyet (fit) beslenme paketleri, protein ağırlıklı beslenme paketleri, etkinlik/organizasyon yemekleri çözümleri ile faaliyet gösteriyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler