Hindili Ve Pırasalı Pie

Hindili Ve Pırasalı Pie

Hindili Ve Pırasalı Pie nasıl yapılır? Muhteşem pis (pay tarifi) tariflerinden Hindili Ve Pırasalı Pie için kullanılan malzemeler nelerdir? Peki evinizde Pırasalı Pie yapmak için kullanılan..

Hindili Ve Pırasalı Pie Hindili Ve Pırasalı Pie nasıl yapılır? Muhteşem pis (pay tarifi) tariflerinden Hindili Ve Pırasalı Pie için kullanılan malzemeler nelerdir? Peki evinizde Hindili Ve Pırasalı Pie yapmak için kullanılan malzemeler nelerdir? En iyi pay (pie) tariflerinden Hindili Ve Pırasalı Pie yapmanın püf noktası nelerdir?
 
Günümüzde modern Türk mutfağında yeni nesil yemekler olarak yabancı mutfaklardan esinlenerek bir füzyon birleşimi gerçekleşmekte. Ünlü Türk mutfağında şeflerin özel yemek tariflerinde rastladığımız füzyon mutfağı uygulamalarından biri olan Hindili Ve Pırasalı Pie tarifini bilinen şeflerden "Jülide Başkur" un yemek arşivinde bulduk.
 
İşte sizlere şef Jülide Başkur 'un kaleminden Hindili Ve Pırasalı Pie tarifi...
 
Hindili Ve Pırasalı Pie Nasıl Yapılır?
Jülide Başkur
 
Hindili Ve Pırasalı Pie
En İyi Pay Tariflerinden Hindili Ve Pırasalı Pie İçin Kullanılan Malzemeler: 
 
*     3 Adet Pırasa 
*     750 Gram Hindi Eti Kuşbaşı Ve Haşlanmış 
*     1  Adet Havuç 
*     3  Dilim Pastırma 
*     1 Çay Kaşığı Hardal Tozu
*     1 Çay Kaşığı Kekik 
*     2-3 Diş Sarımsak 
*     Tuz 
*     Karabiber 
*     1 Su Bardağı Rendelenmiş İzmir Tulum Peyniri 
*     1 Paket Krema 
*     3  Adet Milföy Yaprağı
*     1/2 Çay Bardağı Zeytinyağı 
*     1 Çay Kaşığı Zerdeçal
 
En Farklı Füzyon Yemeklerinden Modern Türk Mutfağında Hindili Ve Pırasalı Pie Yapılış Tarifi:
 
Hindili Ve Pırasalı Pie
3 adet pırasa ince ince doğranır 1 adet havuç sebze soyacağı ile kabukları soyulduktan sonra soyacakla ince ince dilimlenir. 
Bir tavaya zeytinyağı konur içine ince ince doğradığımız pırasaları, soyacakla doğradığımız havuç, 3 dilim pastırma da ince ince doğranarak konduktan sonra sotelenir. 
 
İçerisine baharatları ve sarımsak ilave edilir.  Harca 1 paket krema da ilave edilerek iç malzemesi hazırlanmis olur. 
 
Bir iki taşım kaynatıldıktan sonra bir fırın kabına iç malzemesi yerleştirilir. 
 
Hindili Ve Pırasalı Pie
3 adet milföy yaprağı birleştirilerek bir büyük yaprak haline getirilir ve fırın kabının üzerine kapatılır, yumurta sarısı sürülerek 180 derecedeki fırına konur ve üzeri kızarana kadar pişirilir. 
 
Afiyet olsun...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler