Su Altı Şehiri- Dubai

Su Altı Şehiri- Dubai

Dubai'de yapılan su altı şehri turizm haberlerinde trend oldu. Peki Dubai Su Altı Şehiri ne zaman yapıldı? Su Altı Şehiri ne zaman hizmete girdi? Şehiri ziyaret etmek isteyenler ne..

Su Altı Şehiri- Dubai...
 
Dubai'de yapılan su altı şehri turizm haberlerinde trend oldu. Peki Dubai Su Altı Şehiri ne zaman yapıldı? Su Altı Şehiri ne zaman hizmete girdi? Su Altı Şehirini ziyaret etmek isteyenler ne kadar ödüyor? Dubai Su Altı Şehirini kimler ziyaret edebilir?
 
Dubai Su Altı Şehirini ziyaret etmeden önce neler yapılmalı? Dubai Su Altı Şehirini ziyaret ettikten sonra neler yapılmamalı ve nelere dikkat etmeli...
 
Su Altı Şehiri- Dubai...
Turistik konularda rekorlara sahip Dubai şehrinde “The Deep Dive Dubai” isminde bir havuz açıldı. Bu havuz bir “su altı şehri” olarak inşa edilmiş. Dünyanın en derin havuzu olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Deep Dive, 60 metre derinliğe ve 14 milyon litre (6 olimpik havuzu dolduracak kadar) suya sahip. Projenin başındaki Jarrod Jablonski yaptığı açıklamada, havuzda yapılabilecek çok fazla şey olduğunu bu yüzden ona havuz demenin adil olmadığını ifade etti.
 
Dalgıçlar su altı şehrini gezerek keşfedebilecekler...
 
Su Altı Şehiri- Dubai...
Havuzun en dikkat çeken özelliği ise su altı şehri. İnsanlar bu “terkedilmiş” şehri keşfedebilecekler. Şehirde, dalarak gezintiye çıkanların kullanabileceği su altı film stüdyosu, su altı oyun salonu gibi yerler de bulunuyor. Ayrıca havuzun içine farklı atmosferler yaratmak için son teknoloji aydınlatmalar ve ses sistemleri de yerleştirilmiş.
 
Su Altı Şehiri- Dubai...
Deep Dive’da hem dalışa yeni başlayanlar hem de tecrübeli dalgıçlar için kurslar bulunacak. Dalgıçlar, rehberlerden bir süre eğitim aldıktan sonra su altı şehrini kendi başlarına keşfedebilecekler. Tesiste dalmak istemeyenler için de dalanları büyük pencerelerden izleyebilecekleri bir restoran bulunuyor. En merak edilen konulardan biri olan güvenliği sağlamak için de 56 kamera ve son teknolojik 12 kişi kapasiteli bir hiperbarik oda bulunuyor.
 
1500 metrekarelik istiridye şeklindeki bir yapının içinde yer alan Deep Dive, şu an sadece davetiyelerle müşteri kabul etse de yakın zamanda herkese açık olacak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler