Şef Restoranı Ve Ayşe Hanım Konağında

Şef Restoranı Ve Ayşe Hanım Konağında "Sultan Odası"

Ayşe Hanım Konağı bünyesinde yeni nesil GİA Restoran, Ege mutfağının eşsiz lezzetlerini konuklarının beğenisine sunuyor. Head Chef Serkan Anavatan’ın lezzetleri tek tek belirlediği...

Şef Restoranı Ve Ayşe Hanım Konağı...
 
Urla’da 5 bin metrekare alan içinde oluşturulan Ayşe Hanım Konağı bünyesinde faaliyet gösteren GİA Restoran, normalleşmeyle birlikte İzmirlilerin gözdesi oldu.
 
İZMİR’in Urla ilçesinde bulunan Ayşe Hanım Konağı bünyesinde yeni nesil GİA Restoran, Ege mutfağının eşsiz lezzetlerini konuklarının beğenisine sunuyor. Head Chef Serkan Anavatan’ın lezzetleri tek tek belirlediği restoran, Urla ve İzmir bölgesindeki ürünleri yalın pişirme teknikleri kullanarak servis ediyor. 
 
Şef Restoranı Ayşe Hanım Konağı içerisinde kurulan GİA Restoran hakkında bilgi veren mekanın kurucusu Sezer Dermenci, şöyle anlattı: “Biz bir şef restoranı yaptık. Restoranın temel mottolarından biri etrafımızda bulunan ürünleri kullanarak, bunları yalın pişirme teknikleri ile buluşturup misafirlerimize servis etmek. 
 

Şef Restoranı Ve Ayşe Hanım Konağı...

Menümüzdeki yemeklerin gramajları, standart gramajlara yakın. Şarküteri ürünlerini şefimiz kendi yapıyor. Urla ve İzmir bölgesinden topladığımız ürünlerle halden alabildiğimiz ürünleri kullanarak Ege mutfağı ağırlıklı bir menü hazırladık. Restoranımızın şefliğini ise Head Chef Serkan Anavatan yapıyor. Kullandığımız şarküteri ürünlerini şefimiz kendi yapıyor. 
 
Ekmeğimizi kendi taş fırınımızda pişiriyoruz. Otelimiz çiftlik konseptinde olduğu için ördek, bıldırcın gibi ürünlerimiz de mevcut. Ayrıca menümüzde genelde Türkçe isimler kullanıyoruz” dedi.
 
Eviniz Kadar Rahat Otel
 
Sezer Dermenci tarafından hayata geçirilen ve annelerinin ismini verdikleri Ayşe Hanım Konağı Butik Otel 5 bin metrekare alan içerisinde, özenle çim döşenmiş zemininde, zeytin ve diğer meyve ağaçlarıyla, koşularını tamamlamış ve emekliye ayrılmış iki Arap atı bulunan harasıyla, çeşitli kümes hayvanlarıyla huzurlu bir ortam sunuyor.
 
Yorgunluğu Unutturuyor
 
Ayşe Hanım Konağı’nın işletmecisi Sezer Dermenci “Burası cennetten bir yaşam alanı. Biz Urla sevdalısı bir aileyiz. Amacımız misafirlerimize Ege’nin şirin beldesi Urla’da yeni anılar ve mutluluklar yaratacak unutulmaz bir tatil anısı bırakmak. Urla’nın huzurlu yaşamına ait ve mutluluğa açılan yemyeşil bahçesiyle Ayşe Hanım Konağı - Butik Otel sizi tüm konukseverliğiyle karşılasın istedik. 
 
Ev ortamı sıcaklığı ile 5 yıldızlı otel imkanlarını birleştiren otelimiz bütün senenin yorgunluğunu unutturup düşlediğiniz tatili yaşatacak. Her bir misafirin anıları ile süslenmiş bu otel, kapısından girdikten sonra bırakıp gidemeyeceğiniz bir çekim alanı yaratacak” dedi.
 
Sultan Odası
 
Şef Restoranı Ve Ayşe Hanım Konağı...
Otelin 10 normal 1 VİP (Sultan Odası) odadan oluştuğunu belirten Sezer Dermenci, “Tüm odalarımızda 5 yıldızlı oteli aratmayacak konforda. Misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak odalarımız konumuna göre deniz manzaralı, doğa manzaralı, balkonlu ve balkonsuz olarak değişebiliyor. Ayrıca bir tane de otelden tamamen bağımsız Sultan Odası diye tabir ettiğimiz VİP odamız bulunmaktadır. 
 
Bu odamızda da jakuzi, şömine ve bir bahçe bulunmaktadır” diye anlattı. ◊ Otelin tasarımında baştan aşağı ahşaptan yararlandıklarını belirten Sezer Dermenci, “Tasarımda büyük bir emek ve işçilik var. Anadolu Selçuklu motifleriyle süsledik. Ahşap kullandık. Burada hazır bir ürün yok. Kapı, tavan, merdiven her şey özel tasarım olarak imal edildi” ifadelerini kullandı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler