Turizm Verilerinde Eylül Ayı'da Beklenenin Üzerinde...

Turizm Verilerinde Eylül Ayı'da Beklenenin Üzerinde...

Tahmini veriler Eylül ayı sonunda açıklanacak olsa da geçen sene biliyorsunuz 16 milyon toplam yabancı turist ve gurbetçi dediğimiz ziyaretçi almıştı...

Turizm Verilerinde Eylül Ayı'da Beklenenin Üzerinde...
 
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy; “Ağustos sonu itibariyle, kesin veriler elimize gelmemiş olmakla birlikte, tahminen 17 milyon sayısını yakaladık” açıklamasında bulundu.
 
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, gezilecek yerlerden Kız Kulesi restorasyonun tanıtım toplantısına katıldı.
 
Bakan Ersoy, toplantının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı.
 
Bir gazetecinin gastronomi haberleri ve  turizmde yaşanan son gelişmelere yönelik değerlendirme sorusu üzerine Bakan Ersoy şu açıklamalarda bulundu:
 
“Tahmini veriler Eylül ayı sonunda açıklanacak olsa da geçen sene biliyorsunuz 16 milyon toplam yabancı turist ve gurbetçi dediğimiz ziyaretçi almıştı Türkiye.
 
“Türkiye turizm haberlerinde Eylül Ayı Da İyi Başladı”
Ağustos sonu itibariyle, kesin veriler elimize gelmemiş olmakla birlikte, tahminen 17 milyon sayısını yakaladık.
 
Yani geçen geçen sene bir yılın tamamında yakaladığımız 16 milyonun 1 milyon üstüne çıktık, 17 milyon sayısını yakaladık. 
 
Eylül ayı da iyi başladı. Kötü gitmiyoruz yani sezona girdiğimizdeki açıkladığımız 25 milyon turist 20 milyar dolar gelir hedefine sadığız hala… Şu anda Eylül de böyle giderse inşallah Allah bize geçmeyi de nasip eder.”


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler