"KUPAD" Başkan Günel ile kahvaltıda buluştu

Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği (KUPAD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen "sezon sonu" kahvaltı programı, Başkan Ömer Günel’in..

"KUPAD" Başkan Günel ile kahvaltıda buluştu...
 
Kuşadası Belediye Başkanı Başkan Günel, Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği’nin her yıl düzenlediği sezon sonu değerlendirme kahvaltısında aşçılarla bir araya geldi.
 
Türkiyede biiinen aşçılık kurumlarından Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği (KUPAD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen "sezon sonu" kahvaltı programı, Başkan Ömer Günel’in de katılımıyla gerçekleşti.
 
Derneğe üye yaklaşık 80 aşçı ile bir araya gelen Başkan Ömer Günel, 2021 sezonunu değerlendirirken 2022 sezonu için sektör çalışanları ile fikir alışverişinde bulundu. Dernek üyeleri tarafından Başkan Günel'e, Aşçı önlüğü ve bıçak hediye edildi.
 
Kahvaltı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Günel; “Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği’nin sezon değerlendirme kahvaltısında aşçılarımızla bir araya geldik. 
 
Kentimizi gastronomi alanında tanıtma yolunda emeği geçen tüm aşçılarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezonun daha güzel geçmesi dileğiyle.” İfadesini kullandı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler