Dubai'ye Yeni Türk Mutfağı Restoranı Geliyor

Dubai'ye Yeni Türk Mutfağı Restoranı Geliyor

Dünya zenginlerinin gözde tatil lokasyonu Dubai’de açacağı yeni restoranın son hazırlıklarıyla ilgilenen Orkan Doğancı, Orkan Doğancı Kimdir? Nereli? Orkan Doğancı hakkında merak..

Dubai'ye Yeni Türk Mutfağı Restoranı Geliyor...
 
Orkan Doğancı: "Dubai’nin en büyük restoranını açıyoruz"
 
Lüksün başkenti Dubai’nin en büyük restoranında bir Türk’ün imzası olacak. Şehirde daha önce de restoran açan girişimci Orkan Doğancı, yeni mekanının 2021 sonunda hizmete gireceğini açıkladı: "Yakında açılışını yapacağımız mekanımız, Dubai’nin en büyük restoranı olacak. Hemen ardından Bodrum projemizi hayata geçireceğiz"
 
Almanya’da doğup büyüyen ve aile mesleği restorancılığa yönelen Orkan Doğancı, başarılı girişimleriyle adını dünyaya duyurmayı başardı. İlk restoranını Almanya’da açan başarılı girişimci ve işletmeci, daha sonra Dubai’de Bosphorus adlı restoran zincirini kurmuş, İstanbul’da da Fahham adlı restoranı yemek tutkunlarıyla buluşturmuştu.
 
Yeme içme sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Doğancı, lüksün başkenti Dubai’de yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.
 
Kısa Sürede Müdavim Kitlesini Oluşturacak
 
Dünya zenginlerinin gözde tatil lokasyonu Dubai’de açacağı yeni restoranın son hazırlıklarıyla ilgilenen Orkan Doğancı, mekanın yıl sonunda misafirlerini ağırlamaya başlayacağını açıkladı: “Yakında açılışını yapacağımız en iyi restoranlardan bu mekan, Dubai’nin en büyük restoranı olacak. 
 
Şık dekorasyonu, elit atmosferi, deneyimli kadrosu ve lezzetli örnek restoran menüsüyle mekanımızın kısa sürede kendi müdavim kitlesini oluşturacağından eminim. Önümüzdeki yıl da adını sıkça duyacaksınız zaten.”
 
Son zamanlarda ismini gastronomi haberlerinde en iyi lezzetler ile duyduğumuz Türkiye yatırımlarına Bodrum restoranıyla devam
 
Yemek tutkusunun aileden geldiğini, mutfakla henüz 13 yaşındayken aile restoranında tanıştığını söyleyen Orkan Doğancı, memleketiyle de bağını koparmıyor. 
 
Orkan Doganci hakkında merak edilen soruların cevapları. Kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eğitimi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.
 
Orkan Doğancı Kimdir? Orkan Doğancı Nereli?
 
1981 yılının Şubat ayında dünyaya gelen Doganci, Siegburg / Almanya doğumludur. Almanya ve Dubai’de açmış olduğu restaurantlar ile sektörün önde gelen isimleri arasına girmeyi başarmıştır. 
 
Başarılı iş adama her geçen gün Türkiye’deki yatırımlarının sayısını artırarak iş hacmini genişletmeyi planlamaktadır. Başarılı iş adamı özellikle İstanbul’da açtığı Fahham isimli restaurant ile tanınmış, Bodrum’da da ‘Trove Lounge’ adlı yeni bir mekânı hizmete sokacağı belirtilmektedir.
 
Yemek sevgisi ve girişimci doğasıyla Almanya’da restoran işine giren Orkan Doganci, kısa sürede büyük başarı elde etti. Ülkenin tanınmış restoran işletmecileri arasına giren Doganci, daha sonra soluğu İngiltere’de almıştır. 
 
Orada işin inceliklerini öğrenmiş, gördüğü eğitimin ardından Dubai’ye gitti ve iki arkadaşıyla beraber Bosporus adını verdiği mekânı açtı. Dubai’nin en büyük Türk restoran zincirlerinden birine imza atan başarılı girişimci, memleketine de yatırım yapıyor.
 
Önce İstanbul sonra Bodrum İstanbul-Beşiktaş’ta Fahham adında bir restoranı bulunan Orkan Doganci, pandemi sonrasında Türkiye’deki yatırımlarına hız verdi. Yeni mekanını en gözde tatil lokasyonlarından Bodrum’da açmaya karar veren ünlü isim, yapacağı yatırım için ilk adımları attı. Ünlü işletmeci ‘Trove Lounge’ adını vereceği yeni mekânın yakında açılacağını ve burada da büyük başarı elde etmeyi umduğunu açıkladı.
 
Orkan Doganci Kısaca Bilgileri:
 
Orkan Doğancı Doğum Tarihi: 25.02.1981
Orkan Doğancı Eğitim: Lisans
Orkan Doğancı Sosyal Medya: @justorkan
Orkan Doğancı Meslek: İş insanı, Girişimci
Orkan Doğancı Doğum yeri: Siegburg/Almanya
 
20.09.2021 tarihinde sondakika haber. com'un haberine göre;
 
Girişimci Orkan Doğancı: Rotayı ABD'ye çevirdik
 
Yeme içme sektöründe önce Almanya ve Dubai'de, ardından Türkiye'de hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettiren girişimci Orkan Doğancı, rotasını ABD'ye çevirdi. Bodrum'daki yeni mekanının hazırlıklarını tamamlayan ve okyanus ötesinde restoran açmak için kolları sıvayan Doğancı, “Hedefim Türk mutfağını dünyaya tanıtmak” diyor.
 
Dubai'ye Yeni Türk Mutfağı Restoranı Geliyor...
Yemek tutkusu aileden gelen, 13 yaşından itibaren aile restoranında mutfakla tanışan girişimci ve işletmeci Orkan Doğancı, hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Restoran işiyle uğraşan gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak Almanya'nın Troisdorf şehrinde hayata gözlerini açan Doğancı, yemek aşkı ve girişimcilik ruhunu birleştirerek ilk restoranını Almanya'da hizmete soktu. 
 
Kısa sürede sektörde adını duyuran Doğancı, İngiltere'de aldığı eğitim sonrası iki arkadaşıyla Dubai'de "Bosporus" isimli restoran zincirini kurdu. Ününün artmasına paralel olarak "Just Orkan" lakabını alan ünlü girişimci, İstanbul-Beşiktaş'ta hayata geçirdiği "Fahham" adlı restoranın gördüğü ilgi üzerine dünyaca ünlü isimlerin de tatil için tercih ettiği Bodrum'da "Trove Lounge" isimli yeni bir mekan projesini hayata geçirdi. 
 
Doğancı'nın her aşaması ile bizzat ilgilendiği mekanda hazırlıklar son aşamaya geldi. Yakında kapılarını misafirlerine açacak mekanın ardından Doğancı soluğu ABD'de alacak.
 
Abd'de Açacağımız Mekanımız Ünlülerin Uğrak Yeri Olacak
 
Yemek konusunda kendini geliştirmek, farklı kültürleri tanıyıp yeni lezzetleri keşfetmek için her fırsatta dünyanın farklı ülkelerine seyahat eden Orkan Doğancı, "Yemeklerin kültürleri yansıtmak ve tanıtmakta çok önemli bir yeri var" diyor. 
 
Farklı lezzetleri ve kültürleri keşfetmenin kendisi için bir tutku olduğunu belirten, imza attığı projelerle sektörde saygın bir yer edinen başarılı girişimci, şu sıralar en büyük hayalini gerçeğe dönüştürmek için hazırlık yapıyor. Bodrum'daki mekanının açılışı sonrası ABD'ye gideceğini belirten Doğancı hem heyecanlı hem de iddialı:
 
"Bu yola çıktığımda ABD'de restoran açmayı hayal ediyordum. Bugün artık bunu gerçekleştirmek için önümde engel kalmadı. Sürpriz bir konsept ve çok özel mönülerle orada olmak için sabırsızlanıyorum. 
 
Özellikle dünyaca ünlü isimlerin uğrak yeri olacak, Türkiye'nin de tanıtımına katkı sunacak bir projeyi arkadaşlarımla birlikte hayata geçireceğiz. Çok heyecanlıyız."
 
Ortadoğu’nun cazibe merkezi Dubai’de açtığı restoranlarla dünyanın dört bir yanından misafirlerini Türk mutfağı ile buluşturan İşletmeci Orkan Doğancı, Emirlik’teki dördüncü mekanını açacağını duyurdu. Restoranları Dubai’nin ünlü zincirleri arasında gösterilen Doğancı, “Yeni konseptimiz Anadolu mutfağının servis edildiği bir fine dining restoran olacak. Çok heyecanlıyız” dedi.
 
Lüksün başkenti Dubai, son yıllarda gastronomi alanında da adından söz ettiriyor. Dünya mutfaklarının seçkin markalarına ev sahipliği yapan ve ziyaretçilerine adeta bir kültür mozaiği sunan Dubai’de Türk mutfağını temsil eden isimlerden biri de Orkan Doğancı. Almanya’da doğup büyüyen ve aile mesleği restorancılığa yönelen Orkan Doğancı, girişimleriyle adını dünyaya duyurmayı amaçlıyor. Almanya’dan sonra Dubai’de Bosphorus adlı restoran zincirini kuran Türk işletmeci dördüncü restoranı da açacağını duyurdu.
 
Dubai Bir Cazibe Merkezi Haline Geldi...
 
İstanbul’da Fahham adlı restoranla yemek tutkunlarına hizmet veren ve yeme içme sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Orkan Doğancı, üç restoranın gördüğü ilginin dördüncü restoranı açmak için kendilerini cesaretlendirdiğini söyledi. İş ve sanat dünyasının yatırımlarının Dubai’yi bir cazibe merkezi haline getirdiğini belirten Doğancı, kendi yatırımlarının da devam edeceğini belirtti.
 
“Türk Mutfağını Dünyaya Tanıtmaya Devam Edeceğiz”
 
Dubai mutfağının dünya mutfaklarının bir mozaiğinden oluştuğunu ifade eden Orkan Doğancı “Dubai’nin gastronomi anlayışı ya da mutfağı, komşu ülkeler başta olmak üzere Türkiye, Japonya, Çin ve hatta İtalya’yla Fransız mutfaklarının bir araya gelmesinden oluşuyor. Biz de burada ülkemizi temsil ediyoruz. Dördüncü restoranımızda yeni bir konseptle misafirlerimizi buluşturacağız. Anadolu mutfağının servis edildiği bir fine dining restoranla hizmet vereceğiz.
 
Dubai’nin önde gelen zincir markalarından biri olma hedefimize her geçen gün adım adım yaklaşıyor olmanın heyecanını yaşıyoruz. Buradaki yatırımlarımıza devam ederek Türk mutfağını dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz” sözleri ile Türk mutfağını küresel alanda duyurmaya kararlı olduklarının altını çizdi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler