Yüksek Teknoloji Fırıncılığın 11. Durağı Bağlarbaşı’nda...

Yüksek Teknoloji Fırıncılığın 11. Durağı Bağlarbaşı’nda...

Yeni nesil fırıncılık anlayışını Toya Makine tecrübesiyle tüketicilerle buluşturan Bay Bread, stratejik lokasyonlarda açtığı satış noktaları ile hızla büyürken markanın yeni durağı...

Yüksek Teknoloji Fırıncılığın 11. Durağı Bağlarbaşı’nda...Yüksek Teknoloji Fırıncılığın 11. Durağı Bağlarbaşı’nda Hizmete Girdi...
 
Bay Bread, 2021’de hedeflediği şube sayısını artırmaya devam ediyor. Bay Bread’in yeni şubesi 8 Kasım’da Bağlarbaşı’nda açıldı. Hem halk tipi ekmeğin hem de artizan ekmek ve unlu mamul çeşitlerinin bulunduğu yüksek teknoloji fırıncılığın yeni şubesi Bağlarbaşı’nda tüketicilerle buluştu.
 
Yeni nesil fırıncılık anlayışını Toya Makine tecrübesiyle tüketicilerle buluşturan Bay Bread, stratejik lokasyonlarda açtığı satış noktaları ile hızla büyürken markanın yeni durağı Bağlarbaşı oldu. 
 
Şube sayısını 2022 sonunda 20’ye çıkarmaya hazırlanan Bay Bread, yeni yatırımını Bağlarbaşı’nda gerçekleştirdi. 8 Kasım tarihinde açılışı gerçekleşecen yeni şube Bay Bread’in 11. Şubesi oldu. Bay Bread’in Bostancı, Kozyatağı, Erenköy, Sahrayıcedit, Suadiye, Fenerbahçe Stat, Şerifali, Ümraniye, Ümraniye Saray Mahallesi ve Sultanahmet’te şubeleri bulunuyor. 
 
Türkiye Unlu Mamul Makine Üreticiler Birliği Derneği (TUMMAB) Başkanı, Toya Makine CEO’su Serdar Yalçınkaya, pandemi sürecinin ağır faturalarını tüm sektörlerin ödemeye başladığının altını çizerek, “Aşırı fiyat artışlarının yaşandığı şu günlerde taze ekmek ve unlu mamuller sanayi sektöründe geleceğe dönük güvenle işlerimize devam ediyoruz. 
 
45 yıllık TOYA deneyimi ile tasarladığımız Yüksek Teknoloji Fırıncılık uygulamasını İstanbul, Üsküdar, Bağlarbaşı Bay Bread mağazasında hayata geçirdik. Tüm ekmek ve unlu mamuller üreticilerini bu model ile üretim yaparak kârlarını yükseltmeye ve sektörümüzü milli bir şuur ile yerli yatırımcıların elinde muhafaza ederek Türkiye’mize kazandırmaya devam etmeyi hedefliyoruz.” dedi.
 
Toya Makine teknolojisi ile geliştirilen Bay Bread markası, tüketim alanında sağladığı avantajların yanında, unlu mamullerin ön pişirilmiş halde işletmelere sevk edilmesine imkan veriyor. Bu şekilde hem personel, hem hammadde hem de enerji konusunda önemli tasarruflar sağlıyor. Ürünler sıcacık, doğal, ekonomik, taze ve hijyenik olarak tüketiciyle buluşuyor. 
 
Yüksek Teknoloji Fırıncılığın 11. Durağı Bağlarbaşı’nda...
Bay Bread: Katkı maddesi içermeyen doğal ve yerel malzemeler kullanarak geleneksel yöntemlerle ürettiği ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Bay Bread, ilk şubesini Mart 2017'de açmıştır. Bay Bread, stratejik lokasyonlarda açılan yeni mağazaları ile büyürken, deneyimli ve işini aşkla yapan kadrosu ile marka kimliğini en iyi şekilde yansıtarak "Yeni Nesil Fırıncılık" konseptini hayata geçirmektedir. Ayrıca yeni nesil pazarlama, ürün formları ile evlerde ve iş yerlerinde donuk olarak muhafaza edilen ve ihtiyaç halinde pişirilerek her zaman sıcacık ve tazecik tüketilebiliyor. 
 
Klasik fırıncılık anlayışını daha ileriye taşıyan; ekmekten tatlıya, çay ve kahveden dondurulmuş ürünlere uzanan geniş ürün gamına ek olarak, yeni lezzetlere de öncü olmak için var gücüyle çalışmaktadır. Bay Bread, Ümraniye'de yer alan fabrikada tüm ürünlerini son teknolojiyi kullanarak, gıda mevzuatına ve yüksek kalite kontrol standartlarına uygun hijyenik koşullarda üretmektedir. Türkiye'de bir ilke imza atan imalat modeliyle amaçlanan ülkemizdeki üretim verimliliğini en yüksek seviyeye ulaştırarak sektörün rekabet gücünü artırmaktır.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler