Hayatı Tatlandıran Lezzetler...

Hayatı Tatlandıran Lezzetler...

Çeyrek asırlık tecrübeye sahip Teknik Fuarcılık A.Ş ile Circle Union iş birliğinde gerçekleş 'tirilecek Sweetist Expo fuarı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek ve sektö..

Hayatı Tatlandıran Lezzetler, 3-6 Kasım 2022’De İstanbul’da Buluşuyor
 
Hayatı tatlandıran lezzetler, 3-6 Kasım 2022 tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan SWEETIST Expo Şekerleme, Çikolata, Atıştırmalık ve Teknolojileri Fuarı’nda bir araya geliyor. Yerli ve yabancı birçok markanın katılacağı, konusunda Türkiye’nin ilk ve tek fuarı olan SWEETIST Expo; şekerleme, çikolata, atıştırmalık çeşitlerini ve teknolojilerini aynı çatı altında buluşturmaya hazırlanıyor.
 
Çeyrek asırlık tecrübeye sahip Teknik Fuarcılık A.Ş ile Circle Union iş birliğinde gerçekleştirilecek Sweetist Expo fuarı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek ve sektörün devlerini buluşturacak fuar için daha şimdiden birçok yerli ve yabancı marka katılım başvurularını yapmaya ve yerlerini almaya başladı.
 
Fuar süresince tedarik zincirlerine yeni paydaşlar ekleme ve müşteri portföylerini arttırma imkânı elde edecek olan firmalar, pazarlamanın öncü kuruluşları ile de iş birliği yapma fırsatı yakalayacak.
 
Fuarda Katılımcılar Eşsiz Bir Deneyim Yaşayacak 
 
Hayatı Tatlandıran Lezzetler, 3-6 Kasım 2022’De İstanbul’da Buluşuyor
Türkiye’nin en tatlı fuarı olarak nitelenen Sweetist Expo’da şirketler sadece tedarik zincirlerine yeni paydaşlar eklemek ve müşteri portföylerini artırmakla kalmayacak aynı zamanda fuarın ziyaretçilerine de eşsiz deneyimler yaşatacak. Yeni ürünlerin sunumu, lansmanlar ve çeşitli aktivitelerin düzenleneceği fuarın geniş bir katılımcı ve ziyaretçi kitlesine ulaşması bekleniyor. 
 
Üretim Teknolojileri De Fuarda Yerini Alıyor
 
Şekerleme ve atıştırmalık sektöründe öncü firmaların yer alacağı Sweetist Expo, klasik bir fuar olmanın ötesine geçerek yeni nesil bir fuar deneyimini katılımcı ve ziyaretçilerine yaşatmayı hedefliyor. 
 
Fuar süresince; çikolata ve çikolata ürünleri, şekerleme, bisküvi, doğal atıştırmalıklar, trend ürünler, kahvaltılık atıştırmalıklar, dondurulmuş ürünler ve bu alanda kullanılan üretim, paketleme makineleri gibi son teknolojiler de görülebilecek.
 
SWEETİST EXPO İLE TÜKETİCİ BEKLENTİLERİNE KATKI SAĞLAMAYI AMAÇLIYORUZ
 
Fuarın, sektörün geleceğinde söz sahibi olmak isteyen markalar için oldukça önemli olduğunu belirten Teknik Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Necip Güney, “Her sektörde iş yapma anlayışları ve tüketici beklentileri hızla değişiyor. Şirketlerin bu değişimi uzaktan izleyerek çağı yakalamaları ve kendilerini yeni düzene entegre etme istekleri çok gerçekçi değil.
 
Bu tarz global ölçekli organizasyonlar ise dünyanın her yerinden sektör profesyonellerinin buluşmasına ve edindikleri bilgi birikimini paylaşarak karşılıklı gelişim sağlamalarına olanak sağlıyor. Sweetist Expo fuarını düzenlememizdeki temel amacımız; yeni trend ürünlere, tüketici beklentilerine ve şirketlerin ileri teknolojik ekipmanlara en iyi şekilde entegre olmalarına katkı sağlamaktır” dedi.
 
Hayatı Tatlandıran Lezzetler, 3-6 Kasım 2022’De İstanbul’da Buluşuyor
LIFE SWEETENING FLAVORS MEET IN ISTANBUL ON 3-6 NOVEMBER 2022
 
Flavors that sweeten life will come together at the SWEETIST Expo Confectionery, Chocolate, Snacks, and Technologies Exhibition, which will be organized at Istanbul Expo Center on 3-6 November 2022. SWEETIST Expo, which is Turkey's first and only exhibition in its field, is going to host many domestic and foreign brands. The organization is preparing to bring together confectionery, chocolate, snack types, and their respective technologies under the same roof.
 
Preparations for the Sweetist Expo exhibition, which will be held in cooperation with Teknik Fuarcılık Inc., an organization company with a quarter-century of experience, and Circle Union, continue at full speed. For the exhibition, which will be organized for the first time in Turkey and will bring together the leading companies of the industry, many domestic and foreign brands have already started to apply for participation and book their places.
 
The companies, which will have the opportunity to add new suppliers and manufacturers to their supply chains and increase their customer portfolios during the exhibition, will also have the opportunity to cooperate with the leading marketing organizations.
 
EXHIBITORS WILL HAVE A UNIQUE EXPERIENCE AT THE EXHIBITION
 
At Sweetist Expo, which is described as the sweetest exhibition in Turkey, companies will not only add new suppliers and vendors to their supply chains and increase their customer portfolios but also provide unique experiences to the visitors of the exhibition. The exhibition, where the presentation of new products, launches, and various activities will be organized, is expected to reach a wide audience of exhibitors and visitors.
 
PRODUCTION TECHNOLOGIES WILL ALSO BE PRESENT AT THE EXHIBITION
 
Sweetist Expo, where the leading companies in the confectionery and snack industry will take part, aims to go beyond being a classic exhibition and to offer a new generation exhibition experience to its participants and visitors.
During the exhibition, the latest products such as chocolate and derivatives, confectionery, biscuits, natural snacks, trendy products, breakfast snacks, frozen products, and the production and packaging machinery used in this field will also be presented.
 
“WE AIM TO CONTRIBUTE TO CONSUMER EXPECTATIONS WITH SWEETIST EXPO” 
 
Teknik Fuarcılık Inc. Chairman of the Board Necip Güney stating that the exhibition is very important for brands that want to have a say in the future of the industry, and continued as follows, ‘‘Business understanding and consumer expectations are shifting rapidly in all sectors. The desire of companies to catch up with the era and integrate themselves into the post-pandemic new normal by observing this change from afar is not very realistic.
 
Such global-scale organizations, on the other hand, allow industry professionals from all over the world to meet and share their knowledge and provide mutual development. Our main purpose in organizing the Sweetist Expo exhibition is to contribute to new trend products, consumer expectations, and the best integration of companies with advanced technological equipment.’’
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler