Şef Nigel Haworth Yeni Restoranını Ne Zaman Açacak

Şef Nigel Haworth Yeni Restoranını Ne Zaman Açacak

Lancashire, İngiltere’nin prestijli Michelin yıldızlı şeflerinden biri olan Nigel Haworth, yeni pub ve restoranının ne zaman açılaca -ğını açıkladı. Uluslararası aşçı haberleri ve mutfak haberleri .

Şef Nigel Haworth Yeni Restoranını Ne Zaman Açacak?
 
Türkiyede bilinen gastronomi haberleri sitelerinden Gastro masa resmi web sitesindeki habere göre Michelin yıldızlı şef Nigel Haworth restoranı The Three Fishes’ın açılış tarihini duyurdu...
 
İngitere'de bulunan uluslararası en popüler ciddi aşçı haberleri ve İngitere mutfak haberleri web sitelerinde de yayınlanan haberde;
 
Lancashire, İngiltere’nin prestijli Michelin yıldızlı şeflerinden biri olan Nigel Haworth, yeni pub ve restoranının ne zaman açılacağını açıkladı. Eski Northcote şefi Nigel Haworth, Clitheroe yakınlarındaki Mitton’daki The Three Fishes’ın bir numaralı ismi oldu.
 
Haworth, restoranın başlangıçta Ekim ayında açılacağını ancak son yaptığı açıklamayla 12 Kasım Cuma günü açılacağını doğruladı. Bilinen Başarılı şef Instagram’da şunları yazdı:
 
“Görünüşe göre şimdi açılışımıza yaklaştıkça, her gün The Three Fishes’ın görünüşünde büyük değişiklikler meydana geliyor, yavaş yavaş ekibimizin üyeleri bize katılmaya başlayacak ve açılış için bu son adımları atmaya başlayacağız. 
 
Sabrınız için hepinize teşekkür ederim, bulunduğumuz yere ulaşmak için birçok engeli atlamak zorunda kaldık ama desteğiniz olmasaydı başaramazdık.”
 
Mekanda çalışmalar başladı ve Şef Nigel Haworth, “birinci sınıf malzemelere” ve “mevsimsel odaklı restoran menülerine” odaklanacağını söyledi. Mekan için planları arasında bir meyve bahçesi ve bar için ürün yetiştirmek için bir arsa da bulunuyor.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler