Turizm'de Rusya İle Kapıların Kapanacağı Doğrumu?

Turizm'de Rusya İle Kapıların Kapanacağı Doğrumu?

Golikova, yeni yıl tatili döneminden sonra ülkedeki COVID-19 vakalarının artabileceğine işaret ederek, “Bölgelerimizle temas halinde kalarak, önlemleri gevşetme..

Turizm'de Rusya İle Kapıların Kapanacağı Doğrumu?
 
Rusya Federasyonu Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, Omicron varyantı nedeniyle sınırların kapanıp kapanmayacağı konusunda açıklama yaptı.
 
Rusya Federasyonu Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, yaklaşan yeni yıl tatili için çok sayıda Rus vatandaşının yurt dışına gidecek olması nedeniyle sınırları kapatamayacaklarını söyledi.
 
GazetemRu turizm haberlerinde yer alan habere göre Rus “Yeni İnsanlar” partisinden temsilcilerle başkent Moskova’da bir görüşme yapan Golikova, ülkedeki epidemiyolojik durum ve Omicron varyantının yayılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
Golikova, yeni yıl tatili döneminden sonra ülkedeki COVID-19 vakalarının artabileceğine işaret ederek, “Bölgelerimizle temas halinde kalarak, önlemleri gevşetmemeleri ve hastalığın yayılmasını önlemek için gerekli önlemleri uygulamaları konusunda yardımcı oluyoruz.” dedi.
 
Rusya’nın sınırlarını tekrar kapatmasının ise mümkün olmadığını anlatan Golikova, “Yoğun yurt dışı uçuşlar ve yaklaşan yılbaşı tatilinde insanların yurt dışına çıkmayı planlaması nedeniyle sınırlarımızı tamamen kapatamayacağımızı anlamalıyız.” yorumunda bulundu.
 
Rusya’da 31 Aralık’ta başlayacak yeni yıl tatili 9 Ocak’ta sona erecek.
 
Yeni yılda ilk iş günü 10 Ocak 2022 Pazartesi günü başlayacak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler