Geleceğin Türk Mutfağı Şeflerinden Umutluyuz...

Geleceğin Türk Mutfağı Şeflerinden Umutluyuz...

Türkiye gastronomi haberlerinde yer alan bilgilere göre, Uluslararası Antalya Gastronomi Festivalinde Denizli'yi temsil eden Denizli Mesleki Eğitim Merkezi 12. Sınıf aşçılık..

Geleceğin Türk Mutfağı Şeflerinden Umutluyuz...
 
Uluslararası Antalya Gastronomi Festivalinde Denizli'yi temsil eden öğrenci, 30 ülkeden yaklaşık 300 şef arasından sıyrılarak altın madalya kazandı. Uluslararası fuar ve festivallerden Antalya Gastronomi Festivalinde Denizli'yi temsil eden öğrenci, 30 ülkeden yaklaşık 300 şef arasından sıyrılarak altın madalya kazandı.
 
Geleceğin Türk Mutfağı Şeflerinden Umutluyuz...Türkiye gastronomi haberlerinde yer alan bilgilere göre, Uluslararası Antalya Gastronomi Festivalinde Denizli'yi temsil eden Denizli Mesleki Eğitim Merkezi 12. Sınıf aşçılık öğrencisi Hatice Atmaca yemek yarışmalarında altın madalya almaya hak kazandı. 
 
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, bu yıl 2.'si düzenlenen Uluslararası Antalya Gastronomi Festivalinde almış olduğu 1.'lik derecesi ile Denizli'yi gururlandıran öğrenci ve Denizli Mesleki Eğitim Merkezi yönetici ve öğretmenlerini makamında kabul etti.
 
Denizli'nin artık böyle başarılara alışkın olduğunu ve mesleki eğitimin çıtayı her zaman yukarıda tuttuğunu vurgulayan Müdür Ekici, "Bakanlığımız tarafından Mesleki Eğitim adına atılan her adımı dikkatle takip ediyoruz. 
 
Atılan bu adımların şehrimize ve ülkemize geri dönüşü de, tıpkı öğrencimizin elde etmiş olduğu bu başarı gibi, hepimizi gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Mesleki Eğitimde başlayan bu yeni dönemi her fırsatta eğitimin paydaşlarına, sektörün temsilcilerine, esnafa, ailelerimize anlatıyoruz. 
 
Öğrencimizin gastronomi ve mutfak sanatlarında elde ettiği bu başarı ile öğretmen ve eğitim yöneticilerimizin kendisine vermiş olduğu destekler sayesinde de anlaşılırlığımız ve mesleki eğitime olan inanç her geçen gün artıyor. Toplumun tabanına ve eğitimin kalbine yerleşen bu güven, çok kısa sürede, mesleki eğitimi lider seviyeye çıkaracaktır" dedi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, konuşmasının ardından Terkib-i Çeşidiyye yemeğiyle 30 ülkeden yaklaşık 300 En Başarılı Mutfak Şefleri arasından sıyrılarak altın madalya kazanan Hatice Atmaca'ya hediye takdim etti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler