İstanbul Mutfak Günlerinde Madalyalar Sahiplerini Buldu

İstanbul Mutfak Günlerinde Madalyalar Sahiplerini Buldu

Türkiye aşçılık kurumlarından Aşçılar ve Şefler Federasyonu (Taşfed) tarafından bu yıl 18.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali, 21-25 Aralık tarihleri arasında...

İstanbul Mutfak Günlerinde Madalyalar Sahiplerini Buldu
 
Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, geçtiğimiz yıl altın ve gümüş madalyalar kazandıkları Uluslararası en iyi fuar ve festivallerden İstanbul Mutfak Günleri Festivali’nden bu yıl da en iyi lise kategorisinde birinci olarak şampiyonluk kupasını yine kimseye kaptırmadı
 
AKV’nin genç şefleri birinciliği yine kaptırmadı
 
Türkiye aşçılık kurumlarından Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından bu yıl 18.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali, 21-25 Aralık tarihleri arasında Avrasya Fuar Merkezinde gerçekleşti. 
 
Dünya Aşçılar Birliği (WACS) tarafından “Kıtalar Arası (Continental)” unvanı alan Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde, 70’in üzerinde kategoride yarışan Türk ve dünya şefleri, madalya alabilmek için kıyasıya mücadele etti. 
 
Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Lokman Karafil, alan öğretmenleri Yasemin Demirkol ve Şirin Gençkan’ın yarışmaya hazırladığı öğrenciler 4 takım halinde, iki farklı kategoride yarışmalara katıldı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler