Ünlü Şef Arda Türkmen Masumlar Apartmanında

Ünlü Şef Arda Türkmen Masumlar Apartmanında

Dizinin yeni bölümüne ise ünlü Türk mutfağı şeflerinden Arda Türkmen konuk oluyor. Türkmen, dizinin yeni gölümünde Gülben ile tezgah başına geçecek ve birlikte..

Ünlü Şef Arda Türkmen Masumlar Apartmanında...
 
TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 53. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümüne ise ünlü şef Arda Türkmen konuk oyuncu olarak seyirci karşısına çıkacak. Arda Türkmen ve Gülben eve gelecek misafirler için tezgah başına geçerek yemek yapacak.
 
Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Aslıhan Gürbüz, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Atilla Şendil, Esra Coşkun, Uğur Uzunel, Gizem Katmer ve Emir Özden'in başrolleri paylaştığı Masumlar Apartmanı, 28 Aralık Salı akşamı 53. bölümüyle ekrana gelecek. 
 
Dizinin yeni bölümüne ise ünlü Türk mutfağı şeflerinden Arda Türkmen konuk oluyor.
 
Türkmen, dizinin yeni gölümünde Gülben ile tezgah başına geçecek ve birlikte yemek yapacak.
 
Şef Arda Türkmen Masumlar Apartmanında...
Masumlar Apartmanı Yeni Bölümde Neler Olacak?
 
Safiye, Naci’nin otelden ayrıldığını öğrenir. Korku ve kızgınlık arasında gidip gelirken daha fazla dayanamaz ve gidip Naci’yle yüzleşir. Sonuç umduğu gibi olmaz ve Safiye ümitsizliğe kapılır fakat Naci’nin beklenmedik bir kararla çıkagelmesi içinde yepyeni bir umut yeşertir.
 
Gülben’se apartmana taşınacak olmanın heyecanı içindedir. Ancak oraya taşınmasının ablasına nasıl bir engel oluşturacağından habersizdir. Sonunda taşınma günü gelir çatar.
 
Taşınmanın ertesi günüyse Gülben büyük bir yemek vermeye karar verir. Neşeyle başladığı hazırlık hüsranla sonuçlanacakken yardımına hiç umulmadık biri yetişir. Han ve Ceylan aralarındaki sorunları görmezden gelip sadece birlikte olmanın mutluluğuna odaklanırlar.
 
İnce bir çizgide dengede durmaya çalışırken, Han’ın çöpte karşılaştığı gizemli biri tüm dengeleri sarsacaktır.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler