Șef Emrah Ray Kimdir?

Șef Emrah Ray Kimdir?

Güneydoğu gastronomi ve eğitimciler derneği yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmaktayım. Amacımız Şanlıurfa gastronomi sini unesco ya tescil ettirmektir. Sofra compass group' un...

Șef Emrah Ray Kimdir?
 
Ben Emrah Ray;
(Tafed) Türkiye aşçılar federasyonuna bağlı Şanlıurfa profesyonel aşçılar derneği kurucu başkanıyım.
 
Kendi isteğimle dernekten ayrıldım.
 
Şanlıurfa da sofra compass group'un bir lokasyonunda yaklaşık 9 yıldır mutfak şefliği yapıyorum. 
 
Ayrıca şu an da güneydoğu gastronomi ve eğitimciler derneği yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmaktayım. Amacımız Şanlıurfa gastronomi sini unesco ya tescil ettirmektir.
 
Bölge de gençlerimize sahip çıkmak adına çalışmaya devam edeceğim. O yüzden bende euro toques türkiye ailesi ile birlikte olmaktan gurur duyuyorum.
 
Yaşasın euro toques türkiye ailesi...
 
Yaşasın euro toques türkiye milli takımı federasyon, dernek ayırımı yapmadan, daha şeffaf bir yaklaşımla bizlere kucak açtığınız için çok teşekkür ederim...
 
Euro Toques Türkiye ailesi sizinle olmak mutluluk veriyor.
 
Șef Emrah Ray Kimdir?


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler