Șef Yakup Saylak Kimdir?

Șef Yakup Saylak Kimdir?

Antalya kemer Orange counrty otelinde salata ve soğuk meze, Antalya beldibinde Amara Club Marina da soguk ve meze bölümlerinde yer aldım. Bunların yanı sıra otellerde bazı günler 15 16 saat kendi isteğimle faz..

Șef Yakup Saylak Kimdir?
 
1989 Mersin Tarsus dogumluyum aşçılık mesleğine 2007 2008 Antalya Kemer Turem sayesinde tanıştım Turem de aşçılık eğitimi aldıktan sonra 4 ay Antalya Göynükte bulunan Quuem elizabeth otelinde soğuk bölümü stajyer olarak işe başladı çok sayğıdeğer şeflerim sayesinde kısa sürede bir mesleğe tutkum başladı akabinde;
 
Antalya kemer Orange counrty otelinde salata ve soğuk meze, Antalya beldibinde Amara Club Marina da soguk ve meze bölümlerinde yer aldım. Bunların yanı sıra otellerde bazı günler 15 16 saat kendi isteğimle fazla mesai yaparak o zaman ki şeflerim sayesinde alakart mutfaklarında çalıştım.
 
Mexica, Osmanlı, Balık Çin ve sıcak bölümlerinde devam ettim.
 
Askerlik sebebi ile gittiğim İzmir Bornova askeri gazinosunda soğuk meze ve ızgaracı olarak görev yaptım.  
 
2011 de mersinde Tarsus ta özel bir şirket olan sofra grup bünyesinde aşçı yardımcı olacak başladığım iş hayatında ilerleyen dönemler de sofra bünyesinde kendimi geliştirerek şirketin kendi içinde yaptığı yemek yarışmalarında dereceler alarak kendimi ispatladım.
 
Şuan 11 yıldır sofra grup bünyesindeki çalışmakta aşçı yardımcısı olarak başladığım şirkette  mutfak şefi olarak devam ettirmekteyim.
 
Böyle bir sosyal platformda da saygı değer şeflerle buluşmak ve daha tecrübeli şeflerden bilgi alışverişi ve her türlü elimizden geldikçe bu sektörde dayanışma içinde olacağımızı bildirmek isterim üzerimde  emeği olan tüm şeflerime teşekkür ederim.
 
Yaşasın Euro Toques Türkiye Milli Takımı
 
Șef Yakup Saylak Kimdir?


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler