Pideci Mesut Atılgan Kimdir?

Pideci Mesut Atılgan Kimdir?

Özgeçmişimde de görebileceği' niz gibi farklı eğitimlerle ve yaptığım bireysel araştırmalarla kendimi iş hayatına hazırladım. İş yaşamında efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve hevesli olduğu..

Pideci Mesut Atılgan Kimdir?
 
Gaziantep' liyim yaşım 34. Pide lahmacun pizza ustasıyım.
 
2000. 2005 arası antalya 01 güneyliler restoran da pideci olarak çalıştım,
2005. 2008 belek beach retort hotel antalya pide ve pizzacı olarak çalıştım,
2009. 2015 rixos sungate 7 yıldızlı otelde chef depart olarak fırın ve pizzacı olarak  çalıştım,
2015. 2017 antalya hacı bey restoranda pideci olarak çalıştım,
2017. 2020 Dubai Turkish village restoranda pide ve pizzacı olarak çalıştım,
2021. 2022 harput restorant antalya pideci olarak çalıştım,
 
Eğitim hayatım açtığınız pozisyonun gerektirdiği altyapıyı bana sağladı. Eğitim sürecim içerisinde araştırma, öz motivasyon, girişimcilik ve farklı yetenekler edinme noktasında kendimi geliştirdim. 
 
Özgeçmişimde de görebileceğiniz gibi farklı eğitimlerle ve yaptığım bireysel araştırmalarla kendimi iş hayatına hazırladım.
 
İş yaşamında efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve hevesli olduğumu, pozisyonun gerektirdiği sorumluluğu merak ve istekle üzerime almak istediğimi belirtmek isterim. 
 
İstekli, özenli ve dikkatli çalışmanın mutlaka başarı ile sonuçlanacağının bilincindeyim. Bu nedenle size yeteneklerim ve çalışma disiplinim ile katkı sağlayabileceğim noktasında şüphem yok.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler