Otların Rüzgarlı Öyküsü...

Otların Rüzgarlı Öyküsü...

Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen festival 2020 ve 2021 yılında pandemi nedeniyle online olarak düzenlenmiş, en son 2019 yılında 10. Ot Festivali olarak gerçekleşmişti. Cennet Çeşme'nin doğal güzellikle...

Alaçatı Ot Festivali İle Otların Rüzgarlı Öyküsü Başlıyor
Haber Türk- Necmiye Uçansoy
 
11. kez düzenlenen, Ege’nin endemik otları ve bu otlarla hazırlanan eşsiz yemeklerin yer aldığı Alaçatı Ot Festivali bu yıl ‘Labada’ temasıyla 24-27 Mart tarihleri arasında yapılacak.
 
Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen festival 2020 ve 2021 yılında pandemi nedeniyle online olarak düzenlenmiş, en son 2019 yılında 10. Ot Festivali olarak gerçekleşmişti.
 
11. Alaçatı Ot Festivali öncesi basın mensuplarıyla İstanbul'da bir araya gelen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran'ın deyişiyle, bu sadece bir yemek festivali değil; bu festival kentlere sıkışan, hızla bozulan hayat şartları nedeniyle bir çıkış arayan, bedenlerini ve ruhlarını iyileştirmeye çalışan insanların şifa reçetesi... 
 
Yeryüzündeki cennet Çeşme'nin doğal güzelliklerini gözler önüne serdiği büyüleyici bir şölen. Bu bilinçle hazırlanan bir program bekliyor insanları. Bu şölene herkes davetli.
 
Pandemiden dolayı iki yıl yapılamayan festivale bu sene ilgi yoğun
 
İnsanları bir araya getirecek, doğa ile buluşturacak, insanlara nefes olacak festivalde birçok sürpriz etkinlik var. 2019'da yapılan son festivale 1 milyonu aşkın insan katılmıştı. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran bu sene daha fazla katılım beklediklerini söyledi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler