ABD'de Ünlü Jürilerine Türk Mutfağını Anlattı.

ABD'de Ünlü Jürilerine Türk Mutfağını Anlattı.

Yusuf Can Güçtekin; "uzun yıllar popüler kültür etkisinde kalındı. Bir çok avm de Türk mutfağı nerdeyse hiç yoktu. Son yıllarda bir çok AVM'de Türk mutfağı ve kebapçı görmekten çok...

ABD'de Ünlü Jürilerine Türk Mutfağını Anlattı.
 
İş insanı Yusuf Can Güçtekin ABD'de izlenme rekorları kıran Master Cheff yarışmasının ünlü jürilerine Türk mutfağını anlattı. Yeni sezonunda dünyanın farklı ülkelerinden ve farklı kültürlerinden konseptler hazırlayan program yapımcıları Türk mutfağı için aynı zamanda ünlü bir şef olan Yusuf Can Güçtekin'den destek aldı.
 
Yusuf Can Güçtekin; "uzun yıllar popüler kültür etkisinde kalındı. Bir çok avm de Türk mutfağı nerdeyse hiç yoktu. Son yıllarda bir çok AVM'de Türk mutfağı ve kebapçı görmekten çok mutluyum. Dünya'nın dört bir yanında Türk mutfağı konuşulurken mütevazı olmanın bir anlamı yok" dedi.
 
Markasının bir çok şubesi olduğu bilinen Yusuf Can Güçtekin , yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle de bilinmekte. Yaptığı sosyal sorumluluk projelerini dile getirmek istemeyen başarılı iş insanı; "Bu tarz şeyler konuşulmamalı, iyilik bulaşıcı olmalı, iyiliği paylaşmak görgüsüzlük ve mutsuzluk vericidir. Yakışıksız bir durum olur, çoğu zaman dijital medyalarda maalesef karşımıza çıkıyor. İyilik anlatılmaz" dedi.
 
Yusuf Can Güçtekin Şanlıurfa'nın merkezinde dünyaya geldi. 1989 yılında doğan Güçtekin, küçükken mutfak ve restoran alanına ilgi duydu. Zaman içerisinde bu ilgisinin üzerine düştü ve Türkiye genelinde adından söz ettirmeyi başardı. Şimdilerde bir çok şubesi olan markasını genişletmeye devam eden Güçtekin Avrupa'daki bir çok ünlü şefe Türk mutfağını ve kültürünü anlatıyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler