Türk Mutfağı Kursu Açıldı

Türk Mutfağı Kursu Açıldı

22 kursiyerin kayıt yaptırdığı aşçılık eğitimleri için kursumuzda Türk Mutfağının bir birinden güzel lezzetleri yapılacak. Kursu başarı ile bitiren kursiyerler 378 saatlik Türk Mutfağı sertifikası veri..

Türk Mutfağı Kursu Açıldı
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 21-27 Mayıs tarihleri arasında ilk kez ilan edilen Türk Mutfağı haftası dolayısı ile, Acıgöl Halk Eğitimi Merkezimiz ile Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi İşbirliği ile ilçemizde ilk defa Türk Mutfağı kursu açıldı.
 
22 kursiyerin kayıt yaptırdığı aşçılık eğitimleri için kursumuzda Türk Mutfağının bir birinden güzel lezzetleri yapılacak. Kursu başarı ile bitiren kursiyerler 378 saatlik Türk Mutfağı sertifikası verilecek.
 
Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ile Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi yemekhanesinde devam edecek kursa;
 
Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin öncülüğü ve Cumhurbaşkanlığı himayesinde, TGA iş birliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle ünlü şef, akademisyen ve uzman şeflerin katkılarıyla hazırlanan "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabında yer Alan tarifler ile kurs sonu finali yapılacak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler