Yaz Sezonu Rezervasyonlarında 5 Yıldızlı Otel Tercihi Artıyor

Yaz Sezonu Rezervasyonlarında 5 Yıldızlı Otel Tercihi Artıyor

Türkiye turizm Haberlerinde Rusya’dan yapılan rezervayonlarda dört yıldızlı otellerin oranı yüzde 29’dan yüzde 19’a, üç yıldızlı otellerin oranı yüzde 12’den yüzde 6’ya geriledi, özellikle Antalya çevresinde pahal

 
Rusya’dan gelen turist sayısı azalırken gelenlerin otel tercihi 3 ve 4 yıldızdan 5 yıldızlılara kayıyor. 
 
Rusya’da yayınlanan ekonomi gazetesi Kommersant’ta yer alan haberde Rus turistlerin Türkiye’de rezervasyon yaptırdıkları oteller içinde 5 yıldızlı olanların oranının geçen yıla kıyasla yüzde 56’dan yüzde 74’e yükseldiği belirtiliyor.
 
Türkiye turizm Haberlerinde Rusya’dan yapılan rezervayonlarda dört yıldızlı otellerin oranı yüzde 29’dan yüzde 19’a, üç yıldızlı otellerin oranı yüzde 12’den yüzde 6’ya geriledi, özellikle Antalya çevresinde pahalı villalara talep arttı deniyor.
 
Bu arada Travelata.ru’nun verilerine göre, Rus turistlerin yaz tatili için en çok rezervasyon yaptırdıkları ülke yüzde 52 ile Türkiye, Türkiye’de yaz tatili için tercih edilen yerlerin başında yüzde 30 ile Kemer geliyor.
 
Geçen yıl Kemer, sıralamada Alanya ve Side’nin ardından yüzde 20 ile üçüncüyken bu yıl ilk sıraya yükseldi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler