Dev Otel Zinciri Kempinski 'den Sapanca’ya Yatırım

Dev Otel Zinciri Kempinski 'den Sapanca’ya Yatırım

Resmi makamlarla gerekli izin süreçlerinin de yapılmaya başlandığı öğrenilirken, Şu an da 3 adet 5 yıldızlı otel ve çok sayıda turizm merkezinin bulunduğu Sapanca, Kem..

 
Dev Otel Zinciri Kempinski'den Sapanca’ya Yatırım
 
Dünyanın en büyük ve lüks otel zincirlerinden biri olan Kempinski, Sakarya’nın turizm merkezlerinden olan Sapanca’ya geliyor. İlçede dev bir projeyi hayata geçiren ulusal bir inşaat markası, Sapanca’ya yapacağı yeni yatırımlar kapsamında dünyanın en seçkin otellerinden olan Kempinski’yi Sapanca’da hayata geçirecek.
 
Firma çalışmalar kapsamında detaylı inceleme ve projelendirmeleri gerçekleştiriyor. Resmi makamlarla gerekli izin süreçlerinin de yapılmaya başlandığı öğrenilirken, Şu an da 3 adet 5 yıldızlı otel ve çok sayıda turizm merkezinin bulunduğu Sapanca, Kempinski ile bölgenin en önemli turizm destinasyonlarından biri haline gelecek.
 
Türkiye turizm haberlerinde de yer alan bilgilere göre, 34 ülkede 79 adet beş yıldızlı oteli bulunan Kempinski’nin Türkiye’de Antalya Belek, Bodrum ve İstanbul’da 3 oteli bulunuyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler