Denizli'de Barbekü Festivali Ne Zaman?

Denizli'de Barbekü Festivali Ne Zaman? "DEGAD"

Denizli Genç Aşçılar Derneği işbirliğiyle düzenlenen festival 4-6 Kasım tarihleri arası vatandaşın ziyaretine açık olacak. Türkiye gastronomi haberleri ve aşçı haberleri..

 
35 ülkenin en iyi aşçıları Denizli'ye geliyor....
 
Türkiye'nin en büyük yarışmalarından biri Denizli Genç Aşçılar Derneği ikincisini düzenleniyor uluslararası Gastronomi Yemek Yarışması fuarı Barbekü Festivali 4-6 Kasım 2022 tarihleri arasında Denizli’de düzenlenecek.
 
Denizli'de düzenlenecek olan Uluslararası Gastronomi Yemek Yarışması ve Barbekü Festivali'ne 35 ülkeden ünlü şefler katılacak. 
 
Denizli Valiliği, Denizli Kültür Turizm Müdürlüğü, Denizli Pamukkale Kaymakamlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Genç Aşçılar Derneği işbirliğiyle düzenlenen festival 4-6 Kasım tarihleri arası vatandaşın ziyaretine açık olacak. 
 
Festival, Koca Çukurda
 
7 Kasım'da yapılacak olan Türkiye'de ve Denizli ilinde Uluslararası barbekü festivali Pamukkale Hierapolis Koca Çukur alanında yapılacak.
 
Denizli Genç Aşçılar Derneği başkanı Süleyman Kursak, Uluslararası Gastronomi Yemek Yarışması ve Barbekü Festivali düzenliyoruz.
 
Türkiye gastronomi haberleri ve aşçı haberlerinde yer alan bilgilere göre, Festivale 35 ülkeden 40'ın üzerinde ünlü jüri katılacak. 
 
Dünya Aşçılar Chefler federasyonu WACS ve Michelin yıldızlı şeflerle beraber 4-6 Kasım tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi Göl Bahçe alanı yapılacak olan Yarışma ve ünlü şeflerimiz tadım günü de düzenlenecek. 
 
En farklı fuar ve festivallerden olan Barbekü festivalimiz 7 Kasım tarihinde Pamukkale Koca Çukur'da yapılacak.  Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir." ifadesinde bulundu.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler