Dünya Aşçılar Şampiyonası 'nda Vanlı Aşçılardan Başarı

Dünya Aşçılar Şampiyonası 'nda Vanlı Aşçılardan Başarı

Van ili adına yemek yarışma 'larında kazanmış olduğumuz ödül ile daha iyi zirveye çıkacağımızı düşünüyorum. Van Aşçılar ve Pastacılar derneği ailesi olarak; Expo zirvesi..

Dünya Aşçılar Şampiyonasında Vanlı Aşçılardan Büyük Başarı
 
İstanbul'da CNR Expo'da düzenlenen Uluslararası Dünya Aşçılar Şampiyonası yarışmasına katılan Van Aşçılar ve Pastacılar derneği Gastronomi dalında Van adına iki Altın madalya kazandı.
 
Türk aşçı haberleri olarak gastronomi haberlerinde edinmiş olduğumuz bilgilere göre Van Aşçılar ve Pastacılar derneği başkanı Nurullah Kaplan:"Her yıl düzenli düzenlenen yarışmada iki altin madalya ile dönmek bizleri mutlu etmektedir. 
 
Van ili adına yemek yarışmalarında kazanmış olduğumuz ödül ile daha iyi zirveye çıkacağımızı düşünüyorum. Van Aşçılar ve Pastacılar derneği ailesi olarak; Expo zirvesi uluslararası yarışmalar katılarak, Van gastronomisini tanıttık. 
 
Van ilini temsil ederek 2 altın madalya aldık. Van gastronomisini 2 altın madalyayla taçlandırmak bizleri ayrıca mutlu etti. Yarışmadınız Rıdvan Aşkın'ı tebrik ederiz."dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler