Şef Hüseyin Şipal; Gönül Dostlarına Teşekkür Ederim

Şef Hüseyin ŞİPAL ve gönül dostu akademisyen, öğretim görevlisi, sinemacı, dizici , öğrenci, aşçılık mesleğinde şef, usta, evhanımı ekibi ile 6 şubat 2023 depreminin ilk günle..

 
Şef Hüseyin Şipal; Gönül Dostlarına Teşekkür Ederim...
 
Türk aşçı haberlerine açıklama yapan başarılı Şef Hüseyin ŞİPAL gönül dostları ile birlikte günde 24.000 porsiyon yemek üretimi ile depremzedelerin sağlığına katkıda bulunuyor...
 
Şef Hüseyin Şipal; Gönül Dostlarına Teşekkür Ederim
Türkiye aşçı haberleri ve güncel mutfak haberlerinde de de yer alan bilgilere göre Şef Hüseyin ŞİPAL destekçilerine teşekkür etti...
 
Şef Hüseyin ŞİPAL ve gönül dostu akademisyen, öğretim görevlisi, sinemacı, dizici , öğrenci, aşçılık mesleğinde şef, usta, evhanımı ekibi ile birlikte;
 
 
6 şubat 2023 depreminin ilk günlerinden bu yana Kahramanmaraş ili pazarcık ilçesinde kızılayın geçici sabit aş evlerinde günlük üç öğün 8.000 kişiye toplamda günlük 24.000 adet yemek üretimine gönüllü olarak destekliyor. 
 
Aynı zamanda birçok deprem bölgesinin aşevlerinede gönüllü insan kaynakları zağlanılması konusunda faydalı işler yapıyorlar. 
 
 
Şef Hüseyin Şipal; Gönül Dostlarına Teşekkür Ederim
Başarılı Türk mutfağı şeflerinden Hüseyin ŞİPAL bu desteği bu güzel vatanın güzel insanlarına bir borç bir şeref olduğunu dile getirdi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler