Hurma Cinsel Gücü Arttırır mı?

Hurma Cinsel Gücü Arttırır mı?

Klinik çalışmalar ayrıca hurmanın cinsel güce faydaları bulundu 'ğuna işaret eder. Hurma Meyvesinin içerisinde yer alan amino asitler, doğal afrodizyak işlevi görür. En sağlıklı meyve 'lerden Hurmanın fayda..

 
Hurma Cinsel Gücü Arttırır mı?
 
Hurma Sindirim hareketlerini düzenler, kan şekeri dengesini korur, antioksidan içerir, beyin sağlığını destekler, cinsel güce katkı sağlar.
 
Hurma, Amino Asit İçeriği İle Cinsel Gücün Artmasına Katkıda Sağlayabilir...
 
Klinik çalışmalar ayrıca hurmanın faydalarında cinsel güce faydaları bulunduğuna işaret eder. Hurma Meyvesinin içerisinde yer alan amino asitler, doğal afrodizyak işlevi görür. 
 
En sağlıklı meyvelerden Hurmanın faydaları nelerdir diye dikkate aldığımızda osmanlı kuvvet macunlarında da kullanılması ile birlikte bu yönü sayesinde özellikle erkeklerde cinsel dayanıklılığı artırdığı yönünde görüşler bulunur.
 
Hurma nedir?
 
Hurma (Phoenix dactylifera), palmiyegiller (Arecaceae) familyasından dekoratif yapraklı bir palmiye türüdür. Palmiyeler gibi tropikal, ılıman ve çöl ikliminin görüldüğü yerlerde yetişir. Kazık ve saçak kök yapısına sahiptir. 
 
Ağacın pürüzlü gövdesi gri ağırlıklı kahverengi gibidir. Kardeşlenme eğilimi vardır. Gövdesinden ve altından yavrular verebilir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler