Hastavuk'tan Engelsiz En İyi Tavuk Yemekleri Yarışması

Hastavuk'tan Engelsiz En İyi Tavuk Yemekleri Yarışması

En farklı yemek yarışmalarından Engelsiz Yaşam Yemek Yarışmasında, yarışmacılar jüri karşısına çıkardıkları Tavuk Yemekleri tabakları özenle hazırladılar. Bursa’nın otel..

 
Hastavuk'tan Engelsiz En İyi Tavuk Yemekleri Yarışması...
 
Bursa’da engelliler haftası sebebiyle Engelsiz Yaşam Yemek Yarışması düzenlendi. Yıldırım Belediyesi Halk Eğitim Merkezi ve HasTavuk tarafından organize edilen yarışma Balaban Mesire Alanında gerçekleşti.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak en iyi yemek yarışmalarında kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Hastavuk'tan Engelsiz En İyi Tavuk Yemekleri Yarışması
En farklı yemek yarışmalarından Engelsiz Yaşam Yemek Yarışmasında, yarışmacılar jüri karşısına çıkardıkları Tavuk Yemekleri tabakları özenle hazırladılar. Bursa’nın otel ve restoranlarında görev yapan şefler, dereceye girecek tabakları belirlemekte zorlandı. HasTavuk’un gıda sponsorluğunda ki yarışmasında tavuklu yemekler yarıştı.
 
Sergilenen yemeklerin yanında, tezgahlarda çeşitli El Sanatı Ürünleri, Yıldırım Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin çalışmaları da yer aldı.
 
Hastavuk'tan Engelsiz En İyi Tavuk Yemekleri Yarışması
HasTavuk Kurumsal İletişim Müdürü Bircan Özkan “sosyalleşmeyi ve kaynaşmayı sağlayan bu güzel etkinliğin bir parçası olmaktan mutluyuz. Özellikli çocuklarımız bu organizasyonlar sayesinde etkileşim içine giriyor, önyargılarını kırıyor ve bu durum engelsiz bir yaşam için bize umut veriyor.” dedi.
 
Etkinliğe Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, Yıldırım Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Filiz Çilingir ve Engelsiz Yaşam Okulu Kurum Müdürü Mustafa Korkmaz katıldı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler