Ünlü Şef Çiğdem Seferoğlu ve

Ünlü Şef Çiğdem Seferoğlu ve "İGA Lounge" Lezzetleri

TAYA Ağırlama Hizmetleri Perakende Grup CEO’su Sadettin Cesur ve Türk mutfağı şeflerinden Çiğdem Seferoğlu tarafından imzalanan iş birliği ile İGA Lounge’larda misafir..

 
Ünlü Şef Çiğdem Seferoğlu ve "İGA Lounge" Lezzetleri...
 
Misafirleri için benzersiz deneyimler tasarlayarak kaliteli markaları tüketicilerle buluşturmayı, tüketicilerin yaşamlarına her alanda dokunmayı ve değer katmayı hedefleyen Taya Ağırlama Hizmetleri ve Perakende Grubu, gastronomi dünyasının ünlü ismi Şef Çiğdem Seferoğlu ile İGA’nın Lounge’larında Yeme İçme Hizmetleri’nde iş birliği yaptı.
 
Lounge’lar emin ellerde!
 
TAYA Ağırlama Hizmetleri Perakende Grup CEO’su Sadettin Cesur ve Türk mutfağı şeflerinden Çiğdem Seferoğlu tarafından imzalanan iş birliği ile İGA Lounge’larda misafirlere gerçek bir gastronomi deneyimi yaşatılacak. 
 
Şef Çiğdem Seferoğlu, İç ve Dış hatlar giden yolcu katında hizmet veren İGA Lounge'da sunulan yeme içme hizmetlerine farklı lezzetler, sunumlar ve dokunuşlarla imzasını atacak. Birbirinden özel yeni tatlarıyla birlikte İGA Lounge’lar, Şef Çiğdem Seferoğlu'nun emin ellerinde çok yakında özgün bir lezzet deneyimi sunacak.
 
Ünlü Şef Çiğdem Seferoğlu ve "İGA Lounge" Lezzetleri
Çiğdem Seferoğlu, 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. 
 
Bilgi Üniversitesi’nde İşletme bölümü okuyan başarılı mutfak şefi Çiğdem Seferoğlu aile şirketinde uzun süre işletmecilik yapmıştır. 30 yaşına geldiğinde tüm yaşantısını değiştirerek çocukluğundan beri kendini en iyi hissettiği yere, mutfağa profesyonel olarak girmeye karar vermiştir. 
 
Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü’nü burslu okumuş ve Yüksek Onur Derecesi ile bu bölümden mezun olmuştur. 
 
Daha sonra Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığı mutfağını yöneten ünlü Şef, kendisine ait “Hodan” isimli restoranında yerel ve mevsiminde ürünler kullanarak geleneksel lezzetlerden esinlenen, yalın bir restoran menüsü ile misafirlerine zengin bir gastronomi deneyimi sunmaya devam etmektedir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler