Milyarderlerin Türkiye'deki Oteli Misafirlerini Bekliyor...

Milyarderlerin Türkiye'deki Oteli Misafirlerini Bekliyor...

Didim’deki yatırımımız bölge halkında da büyük heyecan oluşturdu. Bu yatırım Türk turizmindeki yeni bir kırılım olacak. Dünyadaki milyarderler liginde yer alan isimlerin...

 
Lara Barut ve Anda Barut Collection Genel Müdürü Cem Karacan Aydın turizm haberlerinde Didim'de yapımına başladıkları Milyarderlerin Türkiye'deki Oteli 140 milyon euroya mal olacak Didim Barut Collection'la ilgili bilgiler verdi.
 
Bu yatırımla dünyada milyarderler liginde yer alan isimlerin Türkiye'de tatil yapabileceği yeni bir lokasyon oluşturuyoruz...
 
Otelin 200 dönüm arazi üzerine kurulacağını belirten Karacan “Didim iki havalimanının ortasında yer alan bir lokasyona sahip. İzmir ve Bodrum havalimanlarından bölgeye kısa sürede ulaşım sağlamak mümkün. 
 
Milyarderlerin Türkiye'deki Oteli Misafirlerini Bekliyor...
Bizim bölgeye yatırım yapmamızda bir başka itici güç ise Didim’in kültürel ve tarihsel zenginliği oldu. Bölge 12 ay turizme olanak sağlıyor. 
 
Didim’deki yatırımımız bölge halkında da büyük heyecan oluşturdu. Bu yatırım Türk turizmindeki yeni bir kırılım olacak. 
 
Dünyadaki milyarderler liginde yer alan isimlerin Türkiye’de tatil yapabileceği yeni bir lokasyon oluşturuyoruz”
 
Milyarderlerin Türkiye'deki Oteli Misafirlerini Bekliyor...
Didim’deki yatırımın grubunun bugüne kadarki en büyük otel yatırımı olduğu bilgisini veren Karacan, “Personel alımlarımız ve eğitim süreçlerimiz başladı. İstihdamı bölgeden sağlayacağız. Aynı zamanda organik bir gıda eko sistemi kuruyoruz” dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler