Şef Ali Ronay ve

Şef Ali Ronay ve "USLA"

Restoran, USLA Kütüphanesi, Chocolate by USLA, Skola Coffee, USLA Patisserie ile bir akademiden daha da fazlası olduğunu hem öğrencilerine hem de gelen tüm misafirlerine yaşatan USLA, eğitimlerin

 
Mecidiyeköy kampüsünden sonra Kanyon’da da açtığı kampüsü ve bu kampüse özel yaratılan Gusto by USLA;
 
Restoran, USLA Kütüphanesi, Chocolate by USLA, Skola Coffee, USLA Patisserie ile bir akademiden daha da fazlası olduğunu hem öğrencilerine hem de gelen tüm misafirlerine yaşatan USLA, eğitimlerinden restoranına uzanan tüm gastronomi alanlarıyla ilgili aşçılık eğitimlerinde aşağıda da belirtilen tüm konuları için Ali Ronay ile anlaştı. 
 
"USLA"kın başlıca eğitim alanları nelerdir?
 
* Profesyonel Aşçılık
* Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik
* Uzun Dönem Profesyonel Aşçılık
* Uzun Dönem Pastacılık ve Ekmekçilik
* Girişimcilere Özel Pastacılık ve Ekmekçilik İşletme Yönetimi
* * Girişimcilere Özel Aşçılık ve İşletme Yönetimi
* Profesyonel Bar ve Miksoloji Eğitim Programı
* Yiyecek İçecek İşletmeciliği
* Profesyonel Servis ve Ağırlama Eğitimi
* SCA Sertifikalı Barista Eğitimi
* İleri Seviye Pizza Eğitimi
* Mutfağa İlk Adım Aşçılık
* Mutfağa İlk Adım Pastacılık
* Mutfağa İlk Adım Genç Şefler
* Staj Programları
 
Şef Ali Ronay ve "USLA"
Ali Ronay, USLA’nın Executive Chef & Chief Operating Officer’ı olarak Gusto by USLA restoranının, akademik eğitimlerin ve gastronomiye dair tüm operasyonların başında olacak.
 
Şef Ali Ronay, daha 27 yaşındayken baş aşçı oldu. Türk ve Anadolu Mutfağı’nı dünyaya tanıtmak için 10 sene boyunca Anadolu Mutfak Kültürleri üzerine araştırmalar yaptı. 
 
Lokal tatlara kattığı yeni yorumlarla tanınan ve modern ile klasiği bir araya getiren başarılı mutfak şefi Ali Ronay, gençlere olan inancını her defasında dile getirirken, her öğrencisinin kendisinden ve ekibinden bir şeyler öğrenmesini, kariyer hayatları boyunca bulundukları yerlerde bunu yaymalarını sağlamayı hedefliyor. 
 
Gazi Üniversitesi & Amerikan AHMA ve L’Institut Paul Bocuse, Ecole Des Arts Culinaires et de L’Hôtellerie’den mezun olan Ali Ronay, tüm bilgi birikimi ve tecrübelerini Temmuz itibari ile USLA’da paylaşıyor olacak.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak "USLA" resmi web sitesinden edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Şef Ali Ronay ve "USLA"
"USLA" Nedir?
 
Dünya standartlarında eğitim programlarımızla, en üst düzeyde mutfak ve ağırlama profesyonelleri yetiştirmeye kendini adayan Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi USLA olarak Türkiye’nin önde gelen uluslararası otel işletmeciliği ve aşçılık akademileri arasında yer alıyoruz. 30 yılı aşkın tecrübesiyle otelcilik ve yiyecek içecek sektöründe sertifikalı ve diplomalı eğitimler veren AHA- IHMS*’in de İstanbul kampüsüyüz.
 
USLA olarak, uzman ekibimiz, tedarikçilerimiz ve iş ortaklarımızla öğrencilerimize, çok uluslu ve çok kültürlü bir ortam sunarak sürekli gelişen ve büyüyen otelcilik, yeme-içme sektörünün profesyonellik ve kaliteli hizmet anlayışını daha üst seviyelere taşımayı hedefliyoruz. Otelcilik ve yeme-içme sektörüne uluslararası kalitede teori ve uygulamalı eğitim almış kişiler yetiştirerek, mevcut işgücüne katkı sağlıyoruz.
 
USLA ve İstanbul Topkapı Üniversitesi iş birliği; üniversitenin akademik altyapısı ve eğitim-öğretim tecrübesi ile USLA'nın saha deneyimini bir araya getirerek gastronomi sektörüne önemli kazanımlar sağlıyor.
 
Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen “Aşçılık” ve “Pastacılık” eğitimlerini tamamlayan kursiyerler eğitimler sonucunda Sürekli Eğitim Merkezinden, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü imzalı sertifikaları almaya hak kazanarak, gastronomi sektörünün öncü kurumlarında istihdam olanağına sahip oluyorlar.
 
USLA ve İstanbul Topkapı Üniversitesi iş birliği; akademik kariyerini sürdürmek isteyenlere de İstanbul Topkapı Üniversitesi yüksek lisans programlarına çeşitli ayrıcalıklarla kayıt olma hakkı vererek önemli bir fırsat sunuyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler