Balık Fiyatları Ne Kadar? Hamside Bolluk....

Balık Fiyatları Ne Kadar? Hamside Bolluk....

Vatandaşlar diğer balıkları da soruyor ama şu anda bol olarak sadece hamsi var. Levrek 250-300 liradan satılıyor. Barbun balığının kilosu 600 liradan başlıyor. Sular soğuyunca...

 
Balık Fiyatları Ne Kadar? Hamside Bolluk Fiyatlara Yansıdı...
 
Av yasağının sona ermesiyle tezgahlar balıkla dolmaya başladı. Denizlerdeki bolluk tezgahlara da yansıdı.
 
Sezonun başında en çok tezgahlara gelen balık hamsi oldu. Hamsi fiyatı 50 liradan başlıyor. Çupra ve levrek ise 250-300 lira civarında satılıyor. Çeşit çok olsa da hamsi dışında bolluk olmaması fiyatları yüksek tutuyor. 
 
Tezgahlara bolca miktarda hamsi geldiğini söyleyen balıkçı Muammer Arduç, "Hamsi şu anda çok fazla. Hamsi fiyatı da 40-50 lira civarında. 15-20 gün sonra balıklar çoğalır. Hamsi dışında diğer balıklar biraz pahalı. 
 
Vatandaşlar diğer balıkları da soruyor ama şu anda bol olarak sadece hamsi var. Levrek 250-300 liradan satılıyor. Barbun balığının kilosu 600 liradan başlıyor. Sular soğuyunca balıklar çoğalır" dedi.
 
11 Eylül İtibarı İle Balık Fiyatlarında Hamsi 50 TL...
 
Hamsinin ardından diğer balıklarda da bolluk beklediklerini söyleyen balıkçı Halil İbrahim Kaya ise "Hamsiden sonra balık takviminde Ekim ayında palamut bekliyoruz.
 
Şu an Hamside Bolluk hamsiyi 50 ila 100 lira bandında satıyoruz. Hamsi dışında çupra ve levrek var. Ayrıca istavrit de geliyor. Çupra ve levrek 75 liradan başlıyor 300 liraya kadar çıkıyor. İstavrit ise 150-200 lira bandında seyrediyor. En çok tercih edilen balık şu anda hamsi" diye konuştu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler