TRYP By Wyndham Şeflerin den Yarışmalarda 20 Madalya

TRYP By Wyndham Şeflerin den Yarışmalarda 20 Madalya

Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışmasında TRYP By Wyndham Otel şefleri ve çalışanları 2’ncilik kupasına hak kazandı. Lastik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı..

 
TRYP By Wyndham Otel’in şefleri, İstanbul Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Günleri’nde 20 madalya kazanarak 2’nci oldu.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
TRYP By Wyndham Otel’in şefleri, Kıtalar arası olimpiyat unvanı almış 20. İstanbul Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Günleri’ne katıldı. Ünlü yemek Yarışmaları İstanbul Tuzla Marina’da düzenlendi. 30 ülkeden 1600 yarışmacının katılımı ile 47 kategoride yarışma yapıldı. 
 
Yarışmada farklı kategorilerde yarışan TRYP By Wyndham Otel şefleri toplamda 20 madalya kazandı. 
 
Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışmasında TRYP By Wyndham Otel şefleri ve çalışanları 2’ncilik kupasına hak kazandı. Lastik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Otelin Genel Müdürü Necdet Ulusoy, Otel Genel Müdür Yardımcısı Elif Keskin, aşçıbaşı Sami Özçelik'i tebrik ederek, yarışmayı kazananlara ödüllerini verdi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler