Case Study

Ebru Baybara DEMİR
Yazar:Ebru Baybara DEMİR
Bu yazı

Case Study;
Sosyal bilimlerde ve yaşam bilimlerinde, bir vaka çalışması, bir konuyla ilgili bağlamsal koşullarının yanı sıra, bir çalışma konusunun yakından, derinlemesine ve ayrıntılı bir şekilde incelenmesini içeren bir araştırma yöntemidir.
 
Geçtiğimiz hafta harika bir İzmir programım vardı.
Öncelikle Ak Parti İzmir Milletvekilimiz Ceyda Bölünmez Çankırı girişimleri ve destekleri ile düzenlenen "Sürdürülebilir Kalkınma için Tarımda Kadın" çalıştayında İzmirli kadın çiftçilerimiz ile iki gün beraber olduk. Ardından İzmir Kalder Şubesinin düzenlediği sempozyumda "Mezopotamya’nım Marsa Tohumu" konuştuk.
 
Bu seyahatin en güzel sürprizi Yasar Üniversitesi Öğretim üyeleri Prof. Dr. Sayın Ige Pınar ve Doç. Dr. Engin Deniz Eriş @engindenizeris ile buluşmam oldu. Uzun zamandır çalıştıkları bir projeyi önüme koydular. Case Study olarak hazırladıkları dosyanın kapağında "Sosyal Gastronomi ve Ebru Baybara Demir" yazıyordu. 
 
Bu dosyanın sunumu 27 Haziran'da Portekiz'de yapılacak. Çok mutlu oldum ve gurur duydum. 
Bu harika ve titiz çalışma için Yaşar Üniversitesi'ne ve değerli hocalarına çok teşekkür ederim.
 
Emeğinizin yolu açık ve uzun olsun...
 






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.