Lütfen Perde Akasından Kimse Ayar Çekmesin!!!

Vedat Gökçen
Yazar:Vedat Gökçen
Bu yazı

Lütfen Perde Akasından Kimse Ayar Çekmesin!!!
Türkiyede bir çok sektör ve içlerindeki kurumlarda olduğu gibi gastronomi alanında bulunan kurumlarda da bu sektörlerin ve içlerinde bulunan kurumların gelişimine engel olan en temel durum bu kurumlarda çok sayıda Bilgisiz olanların, Yetkili olmasıdır. 
 
"İşin acı tarafı bu şahısların bilmediklerin bilmiyor olmaları" 
 
bunun neticesinde kendilerini o kadar önem önemsiyorlarki söylem ve üsluplarında dernek ve federasyon mutfağın gönül elçisi olan arkadaşların hükmederek yönettikleri'ni ifade edebiliyorlar.
 
Halbuki bu gönül elçilerinin oylarıyla ile seçildiklerini unutup hükmetmenin anlamını ve ne konuştuklarını bilmemek değilmidir bu !!!???
 
Bu ve benzeri kişiler dernek ve özelikle federasyon Başkanlarını da objektif olmayan yanlış yönlendirmeleri Başkanların bakış açısını engelleyerek kurumun gelişmesine engel olmaktalar.
 
Herkesin yaptığını başarı sanıp ve vizyon üretmeyip kopyala yapıştırı proje sanıyorlar.
 
Çok önemli bir noktada ise bu kurumlarda "başaklar içleri doldukça başları öne eğilirmiş" misali mütevaziliklerinden ve efendilikleri 'nden kendilerinden emin olup kendilerini öne çıkarma ihtiyacı olmayan ve bir çok konuda uzman olan, cidi uluslararası network sahibi insanlara karşıda anlamsız bir hasmane tutum içinde olabiliyorlar.
 
Heleki bu kişiler dürüstlükleri ve profesyonellikleri gereği kurumlarının arkadaşlarının çıkarlarını ve emeklerini korumak için bu kişilere yanlışlıklarını ve gelişme açık noktalarını dürüstçe yüzlerine söylemesini anlamak erdeminden uzak olup bu kıymetli insanları hırpalamaya çalışmaktalar.
 
Lütfen perde akasından kimse ayar çekmesin
 
Osaki gönüllü Türkiye ve Türk mutfağına güç katan gayeleri ülke gastronomisine ve içinde bulundukları kurumu geliştirmek olan şov yapmayan buna ihtiyacı olmayan bu insanlara destek olup onlara kurumun DÜNYA PLATFORMUNA çıkara bilmelerin için;
 
Zemin hazırlamak onların uzmanlıklarından ve uluslararası networks de faydalamak yerine vede önce bir çok konuda destek isteyip ve sonra yarı yolda bırakıp yurt dışındaki uluslararası aşçı camiasında ki dostluklarının ve iletişimlerinin...
 
Kişisel ego ve complex le ziyan edilmemesi gerekir ki bu tutum sadece KURUMA VE LİDERİNE zarar verir.
 
Sözüm şudur ki herkes önce kendine dürüst olsun kendini olduğundan fazla sanmasın İNSAN mütevazi olduğu kadar büyür.
 
HZ mevlana söylediği gibi suskunlUğumuz asaletimizdedir.
 
Yoksa her söze verilecek (her hareket verilecek cevabımız vardır .
 
..........
Temel olan SADECE KURUMLARlN SAYGlNLlĞl VE ÇlKARDlR.
 
Saygı ve sevgilerimle
Şef Vedat Gökçen
 
Aşçılık Camiasısının Haber Merkezi Türk Aşçı Haberleri Web Sitemizde Osmanlı Saray Mutfağı Ve Anadolu Mutfağı Ve Şeflerin Özel Yemek Tariflerine'de Linklerimizi Tıklayarak İnceleyebilirsiniz. Tüm Meslektaşlarımıza Ve Aşçılık Camiasına Destekleri İçin Teşekkür Ederiz… 
 






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.