Düşler Daima Sınırsızdır...

Mustafa POLAT
Yazar:Mustafa POLAT
Bu yazı

Sınırlı olmayan zamana yolculuk tesadüf değildir.. Doğru zamanda doğru insanlarlar yol almak şans işidir.. Şansa inanmak sadece tesellidir.. 
 
Hayata umarsız bakmak lazım bazen, bazen de küfretmek lazım karanlığa inat da olsa. Hayatın acımasız hiçbir tarafı yoktur.
 
Acı olan bizlerin elbirliği ile yarattığı bozuk düzendir, yaşamın kendisi özgürdür.. Özgür olmayan şekil, sistemin çarkında sömürülmektir.
 
Yarının dünden daha da zorlaştığı bir evrende ayakta durmak adına, sömürüye ve haksızlığa baş kaldırmanın karşısında durmanın mücadelesini vermek işçi sınıfının vasfi görevi olmalı..
 
Liyakat sahibi olmak sadece egemen olmakla olmaz.. Üreten, yaşatan ve yaşama katkı sunan özgür düşünceye sahip olmak lazım..
 
Sınırların olmadığı bir özgürlük olgusu insanı daima başarıya götürür.. Vefa ve sadakat sahibi olmak her yiğidin ehli değildir..
 
Bize dokunmayan yılanın yaşamaya ne kadar hakkı varsa, dokunanın da o kadar hakkı vardır.. Buradaki temel sorun zihniyetin kirliliğini ortadan kaldırmaktır.
 
Zaman ne kadar yanlış olursa olsun, doğruyu ve iyi olanı paylaşmak umudumuz olsun hep...
 
Geceye selam olsun
Sevgi,
Barış,
Kardeşlik...






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.