Düzce'yi Yükseltecek Projeler ve Hilton Oteli Müjdesi

Düzce'yi Yükseltecek Projeler ve Hilton Oteli Müjdesi

Yeni dönem projeleri arasında Mobilya Kent, Kızılay Meydanı, içme suyu altyapısı, Küçük Sanayi Sitesi altyapı çalışmaları, Melen boyu çevre yolu ve tuhafiyeciler için kapalı..

 
Düzce'yi Yükseltecek Projeler ve Hilton Oteli Müjdesi...
 
Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce'nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlayacak önemli projeleri ve şehre Hilton oteli kazandırılacağı müjdesini paylaştı. Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) üyeleriyle bir araya gelen Özlü, şehrin turizm ve sanayi potansiyelini artıracak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
Türkiye turizm haberlerinde de yer alan Toplantı, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı ve diğer il protokol üyelerinin katılımıyla Erguvan Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. Özlü, belediye başkanlığı döneminde hayata geçirdiği ve yeni dönem için planladığı 100 projeyi anlattı.
 
Özlü, 31 Mart yerel seçimlerinin siyasi bir rekabetten öte, Düzce için en uygun adayın ve meclis üyelerinin belirlenmesi fırsatı olduğunu vurgulayarak, esnaflardan destek istedi. Şehrin tüm kesimlerini birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye çağıran Özlü, Düzce'yi diğer şehirlerle yarışır hale getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
 
Yeni dönem projeleri arasında Mobilya Kent, Kızılay Meydanı, içme suyu altyapısı, Küçük Sanayi Sitesi altyapı çalışmaları, Melen boyu çevre yolu ve tuhafiyeciler için kapalı pazaryeri gibi önemli girişimler bulunuyor. Özlü, bu projelerin Düzce'yi bir üst lige taşıyacağını belirtti.
 
Ayrıca, Düzce'ye yapılacak olan 120 odalı ve büyük bir toplantı salonuna sahip Hilton Oteli'nin şehrin prestijini artıracağını müjdeledi. Düzce'ye Otel yatırımının, Bolu'daki Hilton otelinin sahibi Necip Çarıkçı tarafından gerçekleştirileceğini ve şehrin turizm potansiyeline önemli katkı sağlayacağını dile getirdi.
 
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, projelerin hayata geçirilmesi için Ankara'dan kaynak getirilmesinin önemine değinerek, Özlü'nün deneyimi ve ilişkilerinin Düzce için büyük bir avantaj olduğunu vurguladı. Şengüloğlu, tüm Düzcelileri Özlü'ye destek olmaya çağırdı.
 
Dr. Faruk Özlü'nün liderliğinde Düzce'nin büyüme ve gelişme yolculuğunun devam edeceği, şehrin ekonomik ve sosyal alanda güçleneceği ve yeni projelerle daha da yükseleceği vurgulandı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler