Doc’s Nuova Rezidans ile Oda Kapasitesi Genişliyor

Doc’s Nuova Rezidans ile Oda Kapasitesi Genişliyor

240 adet lüks rezidans tipi odanın, daha fazla misafir ağırlayabilmek adına 720 odaya dönüştürülmesi ve ek 22 oda ile toplamda 742 odaya ulaşılması planlanıyor. 2026 yılında..

 
"Kuşadası'nda Turizm Yeniliği: Doc’s Nuova Rezidans ile Oda Kapasitesi Genişliyor"
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri web sitesi olarak, turizm haberlerimizde Kuşadası turizm sektöründeki önemli gelişmelerden birini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. İzmir Kuşadası Turizm Geliştirme Kooperatifi, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde denize sıfır konumda yükselen Doc’s Nuova Rezidans projesiyle, konaklama kapasitesini artırma yolunda önemli bir adım attı.
 
240 adet lüks rezidans tipi odanın, daha fazla misafir ağırlayabilmek adına 720 odaya dönüştürülmesi ve ek 22 oda ile toplamda 742 odaya ulaşılması planlanıyor. 2026 yılında faaliyete geçmesi beklenen bu dev proje, 96 milyon liralık otel yatırımı değeriyle dikkat çekiyor.
 
Otel, misafirlerine hamam, sauna, dinlenme alanları, restoranlar, spor alanları, kapalı ve açık havuzlar ile alışveriş dükkanları gibi birçok olanak sunacak. Aydın Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından Çevre Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlatılan projenin, ÇED olumlu kararı alınarak 2026'nın ikinci çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor.
 
Toplam maliyeti 450 milyon lira olarak öngörülen bu turizm yatırımı, yerli ve yabancı misafirlere konaklama, dinlenme, yeme içme ve spor imkanları sunarak, bölge ekonomisine ve turizmine katkı sağlamayı amaçlıyor. Proje tamamlandığında, yaklaşık 140 kişiye istihdam sağlanacak ve turizm sezonunda günde ortalama bin 484 misafir ağırlanabilecek.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak, Kuşadası'nın turizm potansiyeline büyük katkı sunacak bu projenin, bölgenin cazibesini artıracağına ve daha fazla turist çekeceğine inanıyoruz. Kuşadası, Doc’s Nuova Rezidans projesi ile turizmde yeni bir döneme adım atıyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler