Conrad Istanbul Bosphorus'un Şefi Selim Ay Kimdir?

Conrad Istanbul Bosphorus'un Şefi Selim Ay Kimdir?

Selim Ay'ın mutfakta ilk adımlarını ailesinin restoranında attığı, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi'ndeki eğitimiyle otelcilik alanına giriş yaptığı biliniyor. Hilton zinciri..

 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Trendlerinin Yankı Bulduğu Adres: Conrad Istanbul Bosphorus'ta Selim Ay Devri...
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri konusunda öncü bir web sitesi olarak "şef kimdir" haberlerimiz için kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre; Conrad Istanbul Bosphorus, Boğaz'ın nefes kesen manzarasıyla misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. 
 
Bu prestijli mekanda, Selim Ay'ın Baş Mutfak Şefi olarak atanmasıyla birlikte, 20 yıllık derin tecrübesi ve yenilikçi yaklaşımı sayesinde gastronomi dünyasında yeni bir sayfa açılması bekleniyor.
 
Selim Ay'ın mutfakta ilk adımlarını ailesinin restoranında attığı, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi'ndeki eğitimiyle otelcilik alanına giriş yaptığı biliniyor. Hilton zinciri bünyesinde çeşitli kademelerde görev alarak yeteneklerini geliştiren Ay, İzmir'den İstanbul'a, Dubai'ye uzanan kariyer yolculuğunda başarıdan başarıya koşmuştur.
 
Dubai'deki Waldorf Astoria'da sürdürülebilirlik alanında önemli işlere imza atan ve Bull & Bear restoranıyla uluslararası alanda tanınan Ay, Şubat ayı itibarıyla Conrad Istanbul Bosphorus'taki yeni görevine başladı.
 
Yenilikçi bakış açısı ve dünya mutfak, restoran trendlerine olan hakimiyetiyle tanınan Ay, Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerini misafirlerine sunmayı hedefliyor.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri konusunda öncü bir web sitesi olarak, Selim Ay'ın Conrad Istanbul Bosphorus'ta açılacak yeni lezzet sayfalarıyla gastronomi dünyasına yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz. 
 
Selim Ay ve ekibinin, Türk mutfağının özgün lezzetlerini uluslararası mutfak trendleriyle harmanlayarak yaratacağı yenilikçi tatlar, şüphesiz ki lezzet tutkunlarını heyecanlandıracak. Yeni dönemde Selim Ay'a ve ekibine başarılar diliyor, lezzet dolu bir yolculuğun başlangıcında onlara eşlik etmekten mutluluk duyuyoruz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler