Ziyafe Kayseri Mutfağı İle Vegan Lezzetleri Avrupada

Ziyafe Kayseri Mutfağı İle Vegan Lezzetleri Avrupada

Salim Yiğit, Ziyafe Kayseri Mutfağı'nın yöneticisi, en iyi vegan yemeklerinden vegan içli köfte ve mantı gibi ürünlerle Türkiye'nin vegan ürün kapasitesinde öncü oldu..

 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri Web Sitesi - Özel Haber
 
Ziyafe Kayseri Mutfağı, Türkiye'nin köklü yöresel lezzet üreticilerinden biri, vegan beslenmeye yönelik artan global ilgiye cevap vererek, Avrupa pazarında kendine sağlam bir yer ediniyor. Marka, Türkiye'de üretilen ilk vegan içli köftelerle dikkat çekiyor ve şimdiden Almanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihracat yapıyor.
 
Salim Yiğit, Ziyafe Kayseri Mutfağı'nın yöneticisi, en iyi vegan yemeklerinden vegan içli köfte ve mantı gibi ürünlerle Türkiye'nin vegan ürün kapasitesinde öncü olduklarını vurguluyor. Yiğit, "Zincir marketlerdeki mantı satışlarımızın yanı sıra, çeşitliliğimizle üretim kapasitemizi her geçen gün artırıyoruz," şeklinde konuştu. Ayrıca, mantar, ıspanak, yeşil mercimek ve patates gibi çeşitli vegan dolgularla zenginleştirilmiş içli köfte ve mantı ürünlerini piyasaya sürdüklerini belirtti.
 
Avrupa'ya Vegan Lezzetlerin İhracatı
 
Ziyafe Kayseri Mutfağı'nın vegan mantı ve içli köfteleri, Avrupa Birliği ülkelerinde market rafları ve otel menülerinde yerini aldı. Yiğit, ürünlerinin Avrupa'daki başarısından bahsederken, "Zincir marketler ve oteller aracılığıyla birçok Avrupa ülkesine ihracatımız var. Ancak üretim maliyetlerimizin yükselmesi, rekabetçi fiyatlarla mücadelemizi zorlaştırıyor," dedi.
 
Global Pazarda Vegan Türk Lezzetleri
 
Ziyafe Kayseri Mutfağı, Almanya'ya düzenli ihracatının yanı sıra, Fransa, Hollanda, İngiltere, ve Danimarka gibi ülkelerle de iş birliği yapmayı hedefliyor. Yiğit, "Fuarlara katılarak ve pazar araştırmaları yaparak hangi ürünlerimizin hangi pazarda daha başarılı olabileceğini sürekli değerlendiriyoruz," diyerek geleceğe dair optimist yaklaşımlarını paylaştı.
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri Web Sitesi olarak, Ziyafe Kayseri Mutfağı'nın vegan lezzetlerle dünya pazarında elde ettiği başarıyı takdirle karşılıyor, Türk mutfak kültürünün vegan inovasyonlarla zenginleşmesini destekliyoruz. Türk mutfak sanatının global başarılarının devamını dileriz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler