Bir Vegan Klasiği Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi

Bir Vegan Klasiği Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi

Evde Zeytinyağlı Taze Fasulye nasıl yapılır? En iyi ve en sevilen vegan yemeklerinden Zeytinyağlı Taze Fasulye yapmanın püf noktaları nelerdir? En iyi ve en sevilen vegan yemekle..

 
Evde Zeytinyağlı Taze Fasulye nasıl yapılır? En iyi ve en sevilen vegan yemeklerinden Zeytinyağlı Taze Fasulye yapmanın püf noktaları nelerdir?
 
Zeytinyağlı Taze Fasulyenin içine hangi malzemeler konur? Zeytinyağlı Taze Fasulye'nin püf noktası nelerdir? Yanında hangi pilav yapılır? 
 
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi
Evde Zeytinyağlı Taze Fasulye İçin Kulanılan Malzemeler
 
*   1 Kg Taze Fasulye
*   2 Adet Soğan
*   2 Adet Domates
*   Yarım Su Bardağı Zeytinyağı
*   1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker
*   1 Tatlı Kaşığı Tuz
*   Gerekirse 1 Çay Bardağı Sıcak Su
 
Evde En İyi Vegan Yemeklerinden Zeytinyağlı Taze Fasulye Yapılış Tarifi
 
Öncelikle taze fasulyelerin varsa kılçıklarını ve uç kısımlarını ayıklayın. Dilediğiz şekilde kırın veya bıcakla kesin. Geniş bir kapta sirkeli suda bekletip yıkayıp, süzün ve bir kenara alın. 
 
Diğer tarafta soğanı küp küp doğrayın ve domatesleri rendeleyin. Pişirme işlemine başlamak için zeytinyağını tencerede ısıtın. Önceden doğranan soğanları yağ içerisine ekleyerek pembeleşinceye kadar kavurun. Tuz ve şekeri lave edin. 
 
Ayıklanmış fasulyeleri de tencere içerisine ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Rendelenmiş domatesleri de tencereye dökün ve fasulyeler yumuşayana kadar pişirin. Son olarak fasulyeni suyu azalmışsa biraz sıcak su ekleyip pişirmeye devam edin. 
 
Afiyet olsun.
 
En İyi Vegan Yemeklerinden Zeytinyağlı Taze Fasulye İçin NOT: 
 
Zeytinyağlı taze fasulye yaparken bütün malzemeleri çiğ olarakta kullanabilirsiniz. Yani pişirme tekniklerinde soğanı, domatesi, fasulyeyi, tuz, şekeri kavurmadan tencereye alıp, kısık ateşte pişirebilirsiniz.
 
En İyi Vegan Yemeklerinden Zeytinyağlı Taze Fasulye SERVİS ÖNERİSİ: 
 
Taze fasulyenin yanına, pirinç pilavı ve cacık ekleyerek, hafif bir akşam yemeği hazırlayabilirisiniz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler