Habercilerden Yeni Yıl Sofraları

Habercilerden Yeni Yıl Sofraları

Geleneksel hale gelen "MSA'da COOK Günleri" etkinliği bu yılın son buluşmasını basın mensuplarıyla...

Habercilerden Yeni Yıl Sofraları
Geleneksel hale gelen "MSA'da COOK Günleri" etkinliği bu yılın son buluşmasını basın mensuplarıyla gerçekleştirdi. COOK ev sahipliğinde gerçekleştirilen workshop çalışması, hem yoğun gündemlere gebe olan 2017 yılının yorgunluğunu atmak, hem de gazetecilerin meslektaşlarıyla birlikte güzel ve eğlenceli zaman geçirmesi amacıyla düzenlendi. 
 
COOK Sedat Tahir A.Ş. İş Geliştirme Koordinatörü Gökhan Tiritoğlu "Yılın üzerimizde bıraktığı yorgunluğu ve kötü enerjiyi atmak amaçlı düzenlediğimiz bu etkinlikte yanımızda olan tüm gazeteci arkadaşlarımıza, 2018 yılının hepimize sağlık, huzur, sevgi getirmesini, birlikte güzel aylar, yıllar yaşamayı diliyoruz" dedi.
 
Sedat Tahir A.Ş.-COOK markası düzenli olarak ev sahipliğini üstlendiği "MSA'da COOK Günleri "nde yılın son buluşmasında basın mensuplarını bir araya getirdi. Ulusal basından gazetecilerin katıldığı etkinliğin konsepti "yeni yıl sofrası hazırlığı" idi. Eğitmen -Şef Müge Koçak eşliğinde yapılan yemekler ise; mozzarella,Taze meyve sebze torbasında saklanan renkli cherry domatesler ve taze otlu bruschetta, Çok amaçlı folyo kullanılarak yapılan beşamel soslu sebzeli lazanya, Cook fırın torbasında pişirilecek taze otlu ve parmesanlı fırınlanmış patatesler ile dana şinitzel, tatlıda ise çikolatalı panna cotta olarak sıralandı.
 
Yeni yıla huzur ve barışla girelim…
Yoğun ve yorgun geçen bir yılın ardından moral ve enerji depolamak için en güzel terapi yöntemi olan yemek yaparken gazetecilerin eğlencesi görülmeye değerdi. Etkinlikle ilgili görüşlerini dile getiren basın mensupları, çok keyifli anlar yaşadıklarını belirttiler;
 
Haber Türk TV – Gülden Geçkin – Uzun zamandır hiç bu kadar eğlenmemiştim. Zaten çok sevdiğim yemek yapma işi öğrendiğimiz yeni yöntemlerle bambaşka bir deneyim oldu. Cook'un birbirinden güzel ürünleriyle yemek yapmak hem daha pratik hale geldi, hem de çok daha keyif verdi. Bu güzel deneyim için Cook ailesine teşekkür ederim.
 
Habertürk TV- Genco Çamdeviren- Yaptık, eğlendik, öğrendik ve yedik! Cook ve şefimi Müge sayesinde ilk kez deneyimlediğimiz yemekleri mükemmel bir şekilde yaptık. Üstelik yaparken çok eğlendik. Herkesin emeğine sağlık.
 
Showturk – Şenay Gökçe – Şeflerle beraber İtalyan mutfağından bir menü hazırladık. Keyifli, eğlenceli bir o kadar da insana terapi gibi gelen bir etkinlikti. Özellikle malzemelerin elinizin altında olması ve cook firmasının ürünleriyle mutfakta yemek yapmak daha zevkli ve pratik oldu. Çok amaçlı folyo, fırın torbası, bas-kes streç film, taze meyve sebze torbası hem pişirim hem de yiyeceklerin saklanması konusunda yeni bir ufuk açtı diyebilirim. Teşekkürler Cook.
 
A Haber – Aslı Takmaz – Bugüne kadar yaşadığım en güzel deneyimlerden biriydi. Yemek yapmaktan her daim keyif alan biri olarak Cook'un yaptığı bu enerjik yaratıcı eğlenceli organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür ederim.
 
Goldnews Dergisi- Deniz Somer; "Öncelikle böyle güzel bir etkinliğe bizleri davet ettiğiniz için size ve COOK'a teşekkür etmek istiyorum. Bizler çok keyif aldık. Özellikle Cook çok amaçlı folyonun kullanımı konusunda ufkum açıldı diyebilirim. Isıyı içinde hapsederek sağlıklı yemekler pişirmemizi sağlıyor. Bu da çift taraflı folyo ve pişirme kağıdı özelliğinden kaynaklanıyor. Umarım en kısa zamanda yine böyle eğlenceli bir etkinlikte biraraya gelebiliriz. COOK ürünlerinin çevreci olmasına bayılıyorum.
 
Sabah Gazetesi – Didem Seymen; "Cook ürünleri ile MSA'da gerçekleşen etkinlik tahmin edemeyeceğimiz kadar güzel geçti. Açıkçası yemeklerimizin de bu kadar lezzetli ve güzel sunumlu olabileceğini hiç tahmin edemezdim. Bunda Cook çok amaçlı folyonun etkisi büyük. Hem pişirme, hem de sunum esnasında çok büyük bir keyifle kullandığımız COOK ürünleri için ve bu güzel, faydalı etkinlik için biz teşekkür ederiz
 
CNN Türk- Şeyda Canan – Cook ve MSA tarafından düzenlenen etkinlikte çok keyif aldığımı belirtmek isterim. Çok eğlenceli ve eğitici bir akşam geçirdik. Cook ürünlerinin hem doğa dostu olup, hem de yemek yaparken sağladığı kolaylık inanılmaz. Hocamız Müge Koçak'ın keyifli anlatımı ve bizi davet eden Cook markasının medya iletişimini yapan Mahiye Sabuncuoğlu'na teşekkür ederim. Ve tabii ki, MSA'nın güler yüzlü ekibine de teşekkür ederiz.
 
Ajansbesiktaş.com – Ersoy Özdem- Mutfak sanatları Akademisi'nde Cook'un İtalyan Mutfağı etkinliğine katıldım, iyi ki de katılmışım. Daha başlangıç yemeğini yaparken mutfağa yayılan zeytinyağı ve taze fesleğen kokusu, kendimizi İtalya'da hissetmemize yetti. Şinitzel'in yanında Cook yaptığımız patatesin tadı da inanılmaz olmuştu. Tabii ki ben güzel yaptım ama Cook'un fırın torbasının da bu işte parmağı olduğunu düşünüyorum. Beşamel sos yaparken öğrettiği sürpriz püf noktası için de Şefimiz Müge Koçak'a sonsuz teşekkürler.
 
Gazeteci-yazar- Demet Cengiz – Mutfak atölyelerinde yemek yapıp onları bırakıp gitmek üzücü oluyor. Ama bu kez Cook ürünleri sayesinde hem yemeklerimizi yaptık, hem de evimize götürebildik. Benim çok önceden yabancı marka zannettiğim Cook, mutfakta pratik çözümler sunuyor.
 
Haberler.com – Şaziye Ceyhan – Cook davetiyle Mutfak Sanatları Akademisi'nde yılbaşı konseptiyle İtalyan mutfağından Bruschetta, Beşamel soslu sebzeli lazanya, dana şinitzel ve panna cotta yapmayı deneyimledim. Şefimiz Müge Koçak sayesinde ete farklı tad versin diye "limon sıkmak" bıçak becerileri ve bir çok pratik bilgi, öğrendiklerim arasında. En sevdiğim an pişirdiğimiz yemekleri ""cook bas-kes streç film sayesinde, sarmalayıp eve götürebilmek. O kadar uğraş pişir bırak git üzülüyor insan. Cook'a ve MSA ekibine teşekkürler.
 
ATV – Işıl Açıkel – "Benim için çok güzel bir deneyimdi. Yoğun iş temposunda keyifli bir akşam geçirme fırsatı bulduk. Hem farklı kültürden çeşitli yemekler yaptık, hem de farklı tatları"nasıl daha iyi pişirir ve daha uzun süre koruruz?" bunu yeni mutfak ürünleriyle keşfettik. Cook ürünlerini oldukça yenilikçi ve doğa dostu bulduğumu söylemeliyim. Özellikle bir tarafı alüminyum folyo diğer tarafı pişirme kağıdı olan ürün şahane. Mutfakta kolaylığın tadını çıkarttık. Cook markasına, MSA'ya ve keyifli anlatımıyla şefimiz Müge Koçak'a bu güzel etkinlik için çok teşekkürler.
 
COOK Sedat Tahir A.Ş. İş Geliştirme Koordinatörü Gökhan Tiritoğlu "İçinde bulunduğumuz günlerde hepimizin biraz morale ihtiyacı vardı. Bu akşam onu tamamlamış oldu. Yeni yılın ülkemize huzur ve barış getirmesini diliyorum. Herkese mutlu seneler""dedi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler